Η 7η εβδομάδα συνεχίζεται στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα» με 13 πλέον παίκτες. Στο αποψινό επεισόδιο το οποίο θα προβληθεί στις 21:00 θα δούμε τον αγώνα για την ασυλία που θα μετατραπεί σε ντέρμπι αλλά και το πώς οι παλιοί συμμετέχοντες αντιμετωπίζουν όσους μπήκαν τώρα στο παιχνίδι.

Το νέο επεισόδιο αποδεικνύει πως υπάρχουν πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις με τον Μάνο Πανταζή σε ρόλο αρχηγού για 2η εβδομάδα.

Οι «παλιοί» παίκτες αντιμετωπίζουν τους νέους θετικά, μάλιστα ο Βασίλης Λέντζος δηλώνει ότι νιώθει πιο κοντά του την Ανίτα Μουτσάι, επειδή είναι από την Αλβανία όπως και η κοπέλα του.

Ο Κουτσαβάκης έχει μπει με ακόμα πιο περιπαικτική διάθεση και τρολάρει και τα δύο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί. Δηλώνει ότι μπορεί να συμμετέχει στις δουλειές αρκεί να μην τον ξυπνάνε νωρίς.

Η Φάρμα: Γιατί δεν είναι ευχαριστημένη η Σάσα Μπάστα

Η Σάσα Μπάστα δεν είναι ευχαριστημένη με την κατάσταση στη Φάρμα και δεν ξέρει αν θα αντέξει. Μάλιστα, σχολιάζει με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη ότι αν δεν επιστρέψει η Αγγελική Ηλιάδη, θα φύγουν.

Επίσης, η Σάσα Μπάστα πιστεύει ότι όταν θα φύγει ο Μάνος Πανταζής από αρχηγός, θα τον ψηφίσουν σίγουρα, και προσπαθεί να του ανοίξει τα μάτια για τις προθέσεις των υπολοίπων.

Ο Μάνος Πανταζής ρωτάει την Αθανασία Τσουμελέκα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Η Μαρία Παπαγεωργίου δεν νιώθει καλά και κλαίει. Χρειάζεται την ασυλία. Γιατί θεωρεί άδικο να έχει ο Κουτσαβάκης ασυλία;

Ποιοι άλλοι χρειάζονται την ασυλία για να μη βρεθούν στη θέση του μονομάχου;

Και ενώ η Σάσα Μπάστα νιώθει ότι η Μαρία Παπαγεωργίου είναι κοντά της, τη βλέπει να αγκαλιάζει την Αθανασία Τσουμελέκα και αναρωτιέται για την ειλικρίνειά της;

Το αγώνισμα στην ομαδική φάση της ασυλίας φέρνει αντιμέτωπους τους 6 παίκτες που την διεκδικούν:

  • Α’ Ομάδα: Βασίλης Λέντσος, Αθανασία Τσουμελέκα, Νεόφυτος Ηλία.
  • Β’ Ομάδα: Αστρινός Χαραλαμπάκης, Μαρία Παπαγεωργίου, Χριστιάννα Σμαραγδή.