Το «Dancing With The Stars» επέστρεψε απόψε Παρασκευή 14 Ιανουαρίου στο Star, με την υπόσχεση υπόσχεται να δώσει λάμψη και πολύ χορό στην βραδιά μας.

Η Βίκυ Καγιά έβαλε «φωτιά» στο stage με το μίνι και super stylish φόρεμά της.

Το πρώτο δε, ζευγάρι που διαγωνίστηκε η Βασιλική Μιλλούση κι ο Μαξίμ Στάντνικ άφησαν ένα μουσικό αεράκι, αυτό της Ελένη Φουρέιρα να τους παρασύρει κι έχοντας καλοκαιρινή διάθεση χόρεψαν μια απίστευτη samba.

Επόμενος διαγωνιζόμενος ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία Καμμενίδη που χόρεψαν tango, κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού δείπνου, με πολλές… κακές συνήθειες, αγγλιστί Bad Habits. Και ακολούθως η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης Αργυρόπουλος που μετέτρεψαν τη σκηνή σε ρετρό διαμέρισμα, όπου ένα ζευγάρι δίνει μάχη για τον έρωτά του χορεύοντας salsa.

Όσο για το τί επιφύλαξε η συνέχεια του διαγωνισμού; Από τη συμμετοχή του στο GNTM 3 έγινε ένας από τους αγαπημένους των γυναικών.

Την ίδια… καριέρα του καρδιοκατακτητή συνεχίζει το εντυπωσιακό μοντέλο και με τη συμμετοχή του στο Dancing with the Stars.

Στο live το βράδυ της Παρασκευής, ο Έντουαρντ Στεργίου και η Ελισάβετ Μαντάνη ενώθηκαν σε ένα Βιεννέζικο Βαλς, αναδεικνύοντας τον μεγάλο έρωτα ενός άντρα για όλες τις γυναίκες.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο χορός του προκάλεσε… εκρήξεις σε όλα τα επίπεδα, με τη βαθμολογία να ικανοποιεί πλήρως τον ίδιο αλλά και την παρτενέρ του.

Ο Έντουαρντ Στεργίου λίγο πριν ξεκινήσει τον χορό, μιλώντας στην κάμερα, έκανε μια παρομοίωση και αποκάλεσε «προπέλα» την παρτενέρ του. Φυσικά εκείνη δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο.

«Τώρα πραγματικά με είπες προπέλα;», τον ρώτησε άναυδη η χορεύτρια.

Έπεισε τους κριτές το αργεντίνικο τάνγκο της Μπέσσυς Αργυράκη;

Η διαγωνιζόμενη που εμφανίστηκε στη συνέχεια είναι μια… κατηγορία από μόνη της. Είναι αεικίνητη με μια τεράστια καριέρα στο τραγούδι και μια ακόμα πιο… τεράστια προσωπικότητα.

Η Μπέσσυ Αργυράκη που ανυπομονούσε να επιστρέψει στο παρκέ του Dancing with the Stars, με τον καβαλιέρο της Γεράσιμο Μοσχόπουλο παρουσίασαν ένα παθιασμένο Argentine Tango, σε μία έντονη χορευτική στιγμή.

Για ακόμα μια φορά η Μπέσσυ έκλεψε τις εντυπώσεις με το ταπεραμέντο της, συγκινώντας την κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο εξαιρετικά όσον αφορά τη χορογραφία της αλλά από τη στιγμή που έδειχνε το βίντεο από τις πρόβες μέχρι τη στιγμή που έλεγε το νούμερό της για να την ψηφίσει ο κόσμος, δεν σταμάτησε να πετάει απολαυστικές ατάκες.

Η τραγουδίστρια έδωσε -ξανά- ρεσιτάλ ατάκας και κατάφερε μέχρι και να σηκώσει τους κριτές από τις καρέκλες τους.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μάλιστα από τα γέλια… έπεσε από την καρέκλα της!