Μπλε και Κόκκινοι μπήκαν στο επεισόδιο της Τρίτης (11/01) στο Survivor 5 σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας. Μία ανάσα πριν την αποψινή αποχώρηση όλοι ήταν συναισθηματικά φορτισμένοι και είχαν ανάγκη την επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μεγάλη χαρά πήραν οι Διάσημοι κερδίζοντας το έπαθλο επικοινωνίας καθώς έπειτα από καιρό θα είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον έξω κόσμο.

Με την ψυχή τους γέλασαν Βρισηίδα και Απόστολος Ρουβάς με τα memes που έφτιαξαν για εκείνους ενώ η Μυριέλλα γέλασε πονηρά με τα δικά της που είχαν να κάνουν με τον Γιώργο Κατσαούνη, καθώς οι χρήστες του Twitter φάνηκε να είναι υπέρ αυτής της σχέσης.

Το Survivor 5, όμως, προσκάλεσε στο επεισόδιο της Τρίτης (11/01) Κόκκινους και Μπλε σε ένα νέο sports game που συνοδευόταν από έπαθλο φαγητό. Οι δύο ομάδες επιδόθηκαν σε αναμετρήσεις καλαθοσφαίρισης. Tο φαγητό τώρα θα ήταν 8 μπρουσκέτες για τον κάθε παίκτη, με ντομάτα, μοτσαρέλα και βασιλικό. Στην ανακοίνωση του επάθλου από τον Γιώργο Λιανό είδαμε τα πρόσωπα των παικτών να χαίρονται και να λαχταρούν να αγωνιστούν, για να κερδίσουν.

Οι Διάσημοι βρίσκονταν σε καλύτερη θέση σαφώς αφού είχαν φάει το κατιτίς τους στο έπαθλο επικοινωνίας. Οι Μπλε όμως είχαν σπουδαίο λόγο να παλέψουν και συγκεκριμένα την πείνα που τους θέριζε.

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος στο πρώτο sports game της χρονιάς με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο Κατσαούνης και ο Πιλίδης να κοντέψουν να πιαστούν στα χέρια, αν δεν τους χώριζαν οι συμπαίκτες τους, με τον Γιώργο Λιανό να παρεμβαίνει και αυτός προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Για την ακρίβεια η μάχη κι ο ανταγωνισμός που αναπτύχθηκε ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν οξύς και κεφάλι φάνηκε να παίρνουν οι Διάσημοι.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης καταφέρνει να βάλει καλάθι και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, μόνο που ο Γιώργος Κατσαούνης όρμηξε με φόρα επάνω του για να διακόψει τη πορεία του και τον έριξε κάτω. Η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει κι οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια, έτοιμοι να μαλώσουν άγρια. Οι συμπαίκτες τους τους χώρισαν για να αποφύγουν τα χειρότερα αλλά τα βλέμματά τους τα έλεγαν όλα και φαίνεται ότι ο ένας βλέπει στον άλλον έναν ισχυρό αντίπαλο. «Μάζεψε το στόμα σου» φώναζε ο Γιώργος Κατσαούνης κι ο Γιωρίκας Πιλίδης του απάντησε σε έντονο ύφος: «Γιατί τι θα μου κάνεις;»

Σε έναν από τους γύρους τώρα ο Θανάσης Βισκαδουράκης έδωσε πάσα στον Γιωρίκα Πιλίδη και τελικά έβαλαν καλάθι. Η νίκη της ομάδας άναψε τα αίματα κι οι Διάσημοι το πήραν πολύ ζεστά. Σε κάποιο σημείο ακούγεται να λέει ο Βισκαδουράκης: «Συγγνώμη είδατε πώς το εκμεταλλεύτηκα κι έδωσα πάσα στον Γιωρίκα; Είμαι κοντά σου από εδώ και πέρα. Θα τον αποτελειώσω εγώ τον βλάχο».

Ο ηθοποιός προφανώς αναφέρθηκε στον Γιώργο Κατσαούνη, που ήταν ένας από τους αντιπάλους.

Νικητές βγήκαν ξανά οι Διάσημοι με 5-2.

Εκτός εαυτού η Ασημίνα – Κατέρρευσε η Μυριέλλα

Η Ασημίνα τώρα, κατά τη διάρκεια του αγώνα, φάνηκε να γίνεται έξαλλη κατά την διάρκεια του δικού της ματσαρίσματος, μιας και η Αθηνά Ευμορφιάδη την “έκλεισε” και δεν μπόρεσε καν να σηκωθεί από το έδαφος εύκολα. Η παίκτρια των Μαχητών είδαμε ότι πήρε κάποια δευτερόλεπτα χρόνο, μιας και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα της και ξεκίνησε να φωνάζει δίχως προηγούμενο. Από την άλλη πλευρά, είδαμε και την Μυριέλλα Κουρεντή να καταρρέει μετά το τέλος του αγώνα, αφού έχασε το χρώμα της και κόντεψε να λιποθυμήσει.