Με δυο επεισόδια την εβδομάδα θα βγαίνουν οι «Άγριες Μέλισσες» στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1 από τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022. Στην ώρα που προβάλλονταν οι Άγριες Μέλισσες, την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα προβάλλεται η μίνι σειρά «42ο C». Ο λόγος που ο Ant1 προχώρησε σε «κόψιμο» δυο επεισοδίων ανά εβδομάδα δεν είναι άλλος από τον κορονοϊό και τη μεγάλη διασπορά του.

Υπό το φόβο ότι λόγω κρουσμάτων τα οποία εντοπίζονται στο σετ, το στοκ των επεισοδίων που υπάρχει θα εξαντληθεί, ο Ant1 αποφάσισε να προβάλλει για ένα μικρό διάστημα δυο επεισόδια λιγότερα.

Η Δανάη Μιχαλάκη αντικαταστάθηκε στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί

Άγριες Μέλισσες Επόμενα επεισόδια

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στην παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη πρόκειται για την ηθοποιό, Δανάη Μιχαλάκη η οποία στις «Άγριες Μέλισσες» υποδύεται τη Δρόσω Σταμίρη. Η ηθοποιός αντικαταστάθηκε από τη βοηθό σκηνοθέτη μέχρι να επιστρέψει κανονικά στις παραστάσεις.

Ελένη Καρακάση για Άγριες Μέλισσες: «Είναι αρκετοί οι ηθοποιοί που έχουν νοσήσει»

Στο πλατό της εκπομπής Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη Καρακάση το πρωί της Παρασκευής. Η αγαπημένη «Ρίζω» από τις Άγριες Μέλισσες παραδέχθηκε πως αρκετοί ηθοποιοί της σειράς έχουν νοσήσει από κορονοϊό όμως τα γυρίσματα δεν έχουν σταματήσει καθόλου.

«Ναι, χτυπήθηκαν αρκετά οι Μέλισσες από τον κορονοϊό, όπως όλος ο κόσμος. Το πώς θα μεταδοθούν τα επεισόδια αυτή την εβδομάδα δεν το ήξερα. Το διάβασα σε ένα σάιτ, αλλά η επιβεβαίωση έρχεται από εσάς. Είναι αρκετοί ηθοποιοί που κόλλησαν, αλλά τα γυρίσματα δεν έχουν σταματήσει. Αλλάζει συνέχεια το πρόγραμμα, αλλά δεν σταματήσαμε καθόλου. Αλλάζουν οι σκηνές, αλλάζει το πρόγραμμα συνέχεια», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση πρόσθεσε επίσης: «Κάνουμε συνέχεια ράπιντ τεστ και μοριακά. Από την πρώτη μέρα που γυρίσαμε στα γυρίσματα, μετά την πρώτη καραντίνα, γινόταν αυτό το πράγμα συνέχεια».