Αναδρομή στο τηλεοπτικό του παρελθόν έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον «αέρα» της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου συμμετέχει το πρωί της Τετάρτης (05/01). Ο παρουσιαστής ο οποίος έχει κάνει τη δική του πορεία μπροστά από τις κάμερες, εξομολογήθηκε ποια εκπομπή ήταν αυτή που παρουσίαζε και δεν τον άφηνε να κοιμηθεί τα βράδια.

«Επειδή πολλές από αυτές τις εκπομπές έβγαζαν για τον τηλεθεατή από στενοχώρια μέχρι και γέλιο -γιατί είχαμε ακραίες περιπτώσεις- καμία δεν ήταν στημένη, ερχόντουσαν και παρακαλούσαν να βγουν γιατί είχαν βοήθεια. Ήταν ακραίες περιπτώσεις και το ακραίο ήταν μέρος της κοινωνίας, το υπερβολικά ακραίο ίσως έκανε φθορά. Η μεγαλύτερη φθορά ήταν ψυχική δικιά μου», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής πρόσθεσε πως: «Σας δίνω τον λόγο της τιμής μου, τέλειωνα τέτοιες εκπομπές, πήγαινα σπίτι και δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ… Γυρνούσα σπίτι και μάζευα τις πληγές μου, προσπαθούσα να ανασυντάξω τα συντρίμμια μου. Δεν είναι ότι το έκανα και έλεγα «”κοίτα το νούμερο”. Είναι άνθρωποι που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα».