Την πιο ευάλωτη πλευρά του έδειξε στο Survivor της Κυριακής ο Θανάσης Βισκαδουράκης από την παραλία του Αγίου Δομινίκου. Αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια του γιου του ο οποίος βρίσκεται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Έτσι, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, ο γνωστός ηθοποιός και παίκτης των Διασήμων ανέφερε πως «σήμερα έχει γενέθλια ο αρχάγγελος μου, το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει δώσει ο Θεός. Ξέρει ότι τον αγαπάω πολύ. Ξέρω ότι με αγαπάει και αυτός πολύ. Στα πέντε χρόνια της ζωής του, σήμερα κλείνει τα πέντε, από την πρώτη μέρα κοιμόμαστε μαζί και με την μαμά του, την Κατερίνα».

«Σήμερα είναι η πρώτη φορά που δεν θα του ετοιμάσω τις τούρτες, τα παιχνίδια του και ότι έχει ονειρευτεί του τα πραγματώνει, επειδή είναι ημέρες γιορτών, ο Άγιος Βασίλης».

«Εύχομαι να τον έχει ο Θεός καλό, γερό, δυνατό, χαρούμενο. «Επειδή τώρα φεύγει ο μπαμπάς του σπιτιού, θέλω παιδί μου να είσαι εσύ ο μπαμπάς του σπιτιού και να προστατεύεις την μαμά μας, να είσαι η κολώνα του σπιτιού» του είπα φεύγοντας» συμπλήρωσε συγκινημένος ο Θανάσης Βισκαδουράκης.