Ο έντονος διάλογος που είχαν χθες ο Τάσος Χαλκιάς και η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής της παρουσιάστριας θύμισε σε κάποιους ένα περιστατικό στη διάρκεια συνέντευξης που είχε σημειωθεί πριν από περίπου έναν μήνα. Πρωταγωνιστές τότε ο ηθοποιός και η Ελένη Τσολάκη.

Η εκπομπή Mega Καλημέρα έπαιξε το σχετικό απόσπασμα, με τον Τάσο Χαλκιά να λέει στην Ελένη Τσολάκη: «Είδες τώρα ότι δεν μας έμεινε πολύς χρόνος και βιάζεσαι πάρα πολύ να με ξεπετάξεις. Αυτό το πράγμα δεν είναι καλό, να το γνωρίζετε. Δεν φταις εσύ καθόλου, εγώ θέλω όμως να τα πω στον αέρα αυτά. Δεν πρέπει να δίνετε τόσο λίγο χρόνο σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως είναι το θέατρο. Με λαχανιάσατε, να είστε καλά».

Η Ελένη Τσολάκη από την πλευρά της ζήτησε συγγνώμη από τον ηθοποιό.

Το σχόλιο της Ελεονώρας Μελέτη για την ένταση Μαλέσκου – Χαλκιά

«Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω στην Ιωάννα ότι ήταν αρκετά ψύχραιμη και ευγενής. Δεν είδα πουθενά να τον προσβάλλει σε κάτι», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Δεν έχει το δικαίωμα η Ιωάννα Μαλέσκου να υπερασπιστεί τον εαυτό της; Οι καλεσμένοι έχουν το δικαίωμα να έχουν νευριάσει για το οτιδήποτε. Πρέπει όμως να αναλογιστούν ότι κάποια πράγματα πρέπει να περιμένεις να τελειώσει η εκπομπή για να τα πεις κατευθείαν στον άλλον, όπως έχει συμβεί πολλές φορές σε όλους μας που κάνουμε μια ζωντανή εκπομπή… Όταν γίνεται στον αέρα και ο άλλος θα πρέπει με κάποιον τρόπο να τοποθετηθεί, να βάλει κι εκείνος τα όριά του μέχρι πού μπορεί να ακούσει γιατί κι εκείνος εκτίθεται δημόσια», σημείωσε η Ελεονώρα Μελέτη.