Το επεισόδιο της Τετάρτης (22/12) του Κάτι ξαναψήνεται με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το οποίο στρώνει τραπέζι στον ΣΚΑΪ με συνδαιτυμόνες… τη νοστιμιά, το χιούμορ και τις απρόβλεπτες καταστάσεις έδωσε αφορμές για πολλά πολλά σχόλια στο Twitter, με τους χρήστες να μην σταματούν να γράφουν και να σχολιάζουν τα τεκταινόμενα στην οθόνη τους.

Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και για την οικοδέσποινα της ημέρας, τη Σταυρούλα, που διατηρεί κατάστημα για την περιποίηση των άκρων και είναι μητέρα δύο παιδιών.

«Περιβόλι μέσα στον κύλινδρο», ονόμασε το ορεκτικό της που ήταν Spring rolls με γλυκόξινη σάλτσα. Το κυρίως έφερε την ονομασία «Ξινούλι αλλά ωραίο» και ήταν μοσχάρι λεμονάτο με ρύζι. Το επιδόρπιο το ονόμασε «Σουλτάνα» και ήταν πορτοκαλόπιτα με παγωτό χειροποίητο με γεύση βανίλια.

Γευστικό χαρακτηρίστηκε από τους συνδαιτημόνες το ορεκτικό αλλά με χοντροκομμένα υλικά. Σκληρό το μοσχαράκι στο κυρίως και το σέλινο δεν άρεσε. Με το γλυκό έπεσε η ψυχολογία των καλεσμένων.

Τα δώρα ήταν γούρια, μια πλαστικούρα την ονόμασε ένας από τους καλεσμένους της που όπως είπε δεν θα την έδινε ούτε στον σκύλο του.

Όσο για την βαθμολογία, εκτός εορταστικού πνεύματος και αυτή, μόνο 15 βαθμούς με δύο 3άρια, ένα 4άρι και ένα 5άρι. Έτσι η Σταυρούλα είδε τον τίτλο του καλύτερου οικοδεσπότη της εβδομάδας αλλά και τις 2.500 ευρώ να απομακρύνονται,

Και αν το μενού δεν άρεσε στους προσκεκλημένους, στους χρήστες του Twitter δεν άρεσαν και άλλα που είδαν και τα σχολίασαν με… πύρινη γλώσσα.

Αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φορούσε ένα κοστούμι, το οποίο ήταν ασορτί με τα πλακάκια στην κουζίνα της οικοδέσποινας και το παρατήρησε και η ίδια η παρουσιάστρια. Η διακόσμηση του τοίχου θεωρήθηκε παλιομοδίτικη και ντεμοντέ από πολλούς χρήστες.

Από την άλλη, η παίκτρια που μαγείρευε είχε τεράστια νύχια και αυτά σχολιάστηκαν πάρα πολύ καθώς πολλοί πίστευαν ότι κάτι θα γίνει και θα της φύγει κανένα μέσα στο φαγητό. Επίσης, όπως έγραψε κάποιος, μάλλον δυσφήμιση παρά διαφήμιση έκανε στη δουλειά της με την επιλογή της να μαγειρέψει με γαμψά νύχια.

Τέλος ήταν και το τραπεζομάντηλο που επέλεξε να στρώσει στο τραπέζι – κόκκινο και γιορτινό κατά τα άλλα, με σχέδια εορταστικά -, το οποίο έμοιαζε λίγο με χαλί για το πάτωμα και αυτό δεν μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητους τους τουιτεράδες που το κατέκριναν! Θα μπορούσε να στρώσει και βελέντζα ανέφεραν κάποιοι εξ’ αυτών.