Η Όλγα, ο Κωνσταντίνος, η Ειρήνη και η Κυβέλη, είναι τα μοντέλα, που αποτελούσαν την κορυφαία 4άδα του GNTM 4. Στον ημιτελικό της Δευτέρας (13/12) θα έμενε η τελική τριάδα, σε ένα επεισόδιο όπου ο Δημήτρης Σκουλός εμφανίστηκε με μάσκα και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου απουσίαζε από το πλατό.

Όσοι βοήθησαν τα παιδιά στην πετυχημένη πορεία τους προς την κορυφή, επισκέφτηκαν το σπίτι για μία τελευταία φορά, προκειμένου να τους δώσουν δύναμη και ενέργεια για τη συνέχεια.

Η γυμνάστρια Ένη Αργυρού έφτασε για μια ακόμα προπόνηση αλλά και αποτίμηση, φέρνοντας μαζί της δώρα και θετική ενέργεια. Ο διατροφολόγος Μάνος Δημητρούλης ήρθε για τη δική του τελική αξιολόγηση, ενώ γεμίζει το σπίτι με άρωμα και γεύση Χριστουγέννων.

Ποιο μοντέλο έχει δει τη μεγαλύτερη αλλαγή στο σώμα του από την αρχή του διαγωνισμού;

Να θυμίσουμε ότι ήταν δίπλα στους διαγωνιζόμενους σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους στο GNTM και τους συμβούλευε για την διατροφή που θα έπρεπε να ακολουθούν, βάσει των σωματικών τους αναγκών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Όλγα έκανε τη μεγαλύτερη προσπάθεια, αφού η αλλαγή στο σώμα της είναι μοναδική, καθώς από αθλητικό σώμα, κατέληξε να έχει το απόλυτο σώμα μοντέλου.

Τα δάκρυα των παικτών κύλησαν ποτάμι

Ακόμα μεγαλύτερο άρωμα γιορτής έφερε ο coach Γιώργος Καράβας, καθώς βοήθησε τα παιδιά να μπουν σε χριστουγεννιάτικη διάθεση: δέντρο, στολίδια και ακόμα περισσότερα δώρα, οδήγησαν σε μια συγκινητική αναδρομή της προσπάθειας του καθενός.

Τους τελευταίους μήνες τα μοντέλα έχουν δοκιμαστεί τόσο σε διαγωνιστικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και συνειδητοποιώντας την εξέλιξη τους, έλαβαν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για την τελική διαγωνιστική ευθεία.

Ο coach του παιχνιδιού ήταν μαζί τους και συζήτησαν για τις επιθυμίες των παικτών, μόλις τελειώσει ο διαγωνισμός.

Και οι τέσσερις ανέφεραν τις οικογένειες τους και τους φίλους τους και το πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη τους για να κάνουν όμορφα πράγματα.

Η συγκίνηση ήταν τέτοια που οι διαγωνιζόμενοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Το κόνσεπτ είχε χορό και disco διάθεση – Ο Δημήτρης Σκουλός έκανε τον τραγουδιστή

Η επόμενη μέρα ξεκίνησε πιο ανάλαφρα αλλά και με μεγάλες δόσεις ανυπομονησίας, με τους top4 να οδηγούνται σε μια εμβληματική ντίσκο για τον συναρπαστικό ημιτελικό. Η ανακοίνωση έγινε σε ατμόσφαιρα πάρτι, με

τους Γιώργο Καράβα, Zενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρη Σκουλό και Άγγελο Μπράτη, να επιδίδονται σε χορευτικές φιγούρες, υπό τους ντίσκο ήχους, που παίζουν ζωντανά οι ΚΙΑΝΝΑ and the Band.

Ο Δημήτρης Σκουλός μπήκε σε ρόλο τραγουδιστή, αφού μαζί με την Ζενεβιέβ, τον Γιώργο Καράβα και τον Άγγελο Μπράτη υποδέχτηκαν τα παιδιά, τραγουδώντας τους.

Η Κυβέλη, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας είχε την επιλογή να δηλώσει σε ποια σειρά θα φωτογραφηθεί. Εκείνη επέλεξε να φωτογραφηθεί τελευταία, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της.

Ποιο μοντέλο αποχώρησε

Ο Κοσμάς Κουμιανός επέστρεψε, μετά την πρώτη διαγωνιστική δοκιμασία του φετινού GNTM, για μια διπλή φωτογράφηση σε δύο ξεχωριστά σετ.

Τα μοντέλα κλήθηκαν να ξεχωρίσουν με τις πόζες και τη διάθεση τους και να επιβληθούν στο καρέ, ενώ πλαισιώνονταν τόσο από τους αντιπάλους τους, όσο και από βοηθητικούς ηθοποιούς. Στην πρώτη λήψη το ζητούμενο ήταν να δείχνουν οι σταρ του dancefloor και στη δεύτερη να γίνουν το επίκεντρο μιας παρέας που διασκεδάζει.

Οι τέσσερις φιναλίστ του GNTM 4, η Ειρήνη Λεμπέση, η Όλγα Ντάλλα, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου και ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης «έδωσαν μάχη» για την καλύτερη φωτογραφία.

Αν και το concept είχε πολλές δυσκολίες οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τον καλύτερό τους εαυτό τους.

Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter έδειξαν να μην είναι και πολύ ευχαριστημένοι από τις πόζες των παικτών.

Ειδικά οι πόζες της Κυβέλης και της Ειρήνης

Εκτός από λάμψη και φυσικά το μεγάλο στοίχημα του τελικού, η βραδιά είχε μεγάλες δόσεις αντιπαλότητας, καθώς τόσο η απόδοση στο σετ όσο και το άγχος της νίκης, αποκάλυψαν συμπεριφορές και απόψεις, που αποτυπώθηκαν πλέον ανοιχτά.

Ο ημιτελικός οδήγησε σε ένα ακόμα πλατό αποχώρησης, με τους τέσσερις κριτές να πρέπει να «ξεσκονίσουν» μέσα από τη λάμψη των «κλικ», την παραμικρή fashion λεπτομέρεια.

Η ένταση και οι ενστάσεις δεν έλειψαν, καθώς ο ανταγωνισμός, που αναπτύχθηκε στο σετ, μεταφέρθηκε και στο πλατό. Στο διαγωνιστικό κομμάτι του GNTM όμως σημασία έχει τόσο η στρατηγική, όσο και η στιγμή.

Για ποιους τρεις φιναλίστς τα δύο αυτά στοιχεία λειτούργησαν θετικά, παίρνοντας το χρυσό εισιτήριο του τελικού;

Τελικά, αποφασίστηκε να μείνει εκτός τελικού η Ειρήνη Λεμπέση, η οποία ήταν το golden pass του φετινού GNTM.

Άρα, για τον τελικό του GNTM συνεχίζουν οι Όλγα Ντάλλα, Κυβέλη Χατζηστρατή και Κωνσταντίνος Τσαγκάρης.