Σε μια σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή του προχώρησε ο Τζον Τίκης. Το είδωλο της νεολαίας των 70s και 80s μίλησε την Πέμπτη (02/12) στην κάμερα του «ΜEGA Καλημέρα» και έκανε αποκαλύψεις.

«Στο γυμνάσιο είπα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω τραγουδιστής και με έστειλαν στην Αυστραλία. Μέσα στο πλοίο «Πατρίς» πήρα το πρώτο βραβείο. Τελείωσα το Γυμνάσιο στη Μελβούρνη αλλά ταυτόχρονα έκανα φωνητική, θέατρο και τραγούδι», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στα 18 μου πήρα τον πρώτο χρυσό δίσκο. Μετά μου έδιναν δεκαπλάσια χρήματα να πάω σε σκυλάδικο και πήγα και τελικά έγινε χαμός».

«Έκανα μια επιλογή. Είπα στη γυναίκα μου πως θα μου στοιχίσει αν σταματήσω και το έκανα», σημείωσε ο ίδιος για την απόφασή του να αποσυρθεί.

«Το 1992 γέμιζα τρία μαγαζιά με την Τζένη Βάνου και τον Σταμάτη Γονίδη», θυμήθηκε.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ομοιότητά του με τον Τόνι Σφήνο.

«Με τον Τόνι Σφήνο γνωριστήκαμε δύο χρόνια πριν και του είπα πως τον θαυμάζω. Μου είπε πως δεν με αντέγραψε. Κάνει επιτυχία και μπράβο του. Έχει ταλέντο. Αυτό που είπε ο Πασχάλης ότι ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί μια εποχή, είναι βλακείες», τόνισε.

«Στα αναψυκτήρια έτρωγα ξύλο από τα αγόρια. Έπεφταν πάνω μου τα κορίτσια και τα αγόρια μου έριχναν μπουνιές. Έπαιρνα 2.500 γράμματα την εβδομάδα», θυμήθηκε ο Τζον Τίκης.

Τέλος για τον γάμο του και τη συζύγό του, ανέφερε: «Με τη γυναίκα μου πιο πολύ τρωγόμαστε τώρα παρά τότε. Είμαι παντρεμένος από όταν ήμουν 18 χρονών. Με την Καίτη δεν υπάρχει δευτερόλεπτο που να μην «σκοτωθούμε». Αυτή είναι η ομορφιά της σχέσης. Η αγάπη πρέπει να έχει τέτοια».