Βίντεο και θέματα τα οποία είτε φορτίζουν συναισθηματικά τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του στο «Ράδιο Αρβύλα» είτε τους εξοργίζουν, έχουν αποφασίσει να τα προβάλλουν λίγο πριν «πέσουν» οι διαφημίσεις. Στόχος της κίνησης αυτής είναι να προλαβαίνουν όλοι να ηρεμήσουν πριν «παίξουν» το επόμενο θέμα.

Έτσι έγινε και το βράδυ της Πέμπτης (25/11) όταν ο Αντώνης Κανάκης υπενθύμισε στους τηλεθεατές του Ant1 πως: «Τα πράγματα τα οποία μας εξοργίζουν τα βάζουμε πριν τις διαφημίσεις για να προλαβαίνουμε να ηρεμήσουμε».

Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πως σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά της βίας των γυναικών και σχολίασε ότι: «Είναι ντροπή που υπάρχει αυτή η μέρα, αλλά όπως αποδεικνύεται καλά κάνει και υπάρχει. Έβλεπα την εμφάνιση της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη και με συγκίνησε πολύ. Είπε πολύ σημαντικά πράγματα» και έδωσε «πάσα» να προβληθεί το πρώτο βίντεο από τα όσα είπε η μητέρα της δολοφονημένης νεαρής κοπέλας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ανάμεσα σε άλλα, η κ. Αρμουτίδου ανέφερε πως: «Εγώ υπάρχω, δεν ζω». Η έκφραση αυτή «έσπασε» τον Αντώνη Κανάκη ο οποίος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τη φράση του.

«Η έκφραση “εγώ υπάρχω, δεν ζω”…», είπε συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης και μη ολοκληρώνοντας τη φράση του πρόσθεσε: «Μίλησε λίγο πιο μετά για το κορίτσι της» και έδωσε «πάσα» για το επόμενο βίντεο.

Στο τέλος, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε πολύ συγκινημένος: «Η έκθεση αυτή εγκαινιάζεται σήμερα για τα κορίτσια που δολοφονήθηκαν. Έτσι θα πάμε σε διαφημίσεις. Θα ηρεμήσουμε και θα συνεχίσουμε. Μην ρίξεις καν filler αν είναι εφικτό».