Όσο λιγότερα κορίτσια μένουν στη βίλα του «The Bachelor», τόσο αυξάνεται ο ανταγωνισμός και οι εντάσεις ανάμεσα στις συμμετέχουσες. Δια του λόγου το αληθές, στο επεισόδιο της Πέμπτης (11/11) του ριάλιτι παρακολουθήσαμε το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά για τη Μαρία που… έσπασε τα νεύρα των κοριτσιών, με την ίδια την αυτοπεποίθηση της διαγωνιζόμενης να είναι στα ύψη και τις άλλες κοπέλες να «ξενερώνουν».

O «The Bachelor» έφτασε στη βίλα και όλες περίμεναν στην ουρά για να πάρουν μία αγκαλιά και ένα φιλί του.

Η Αθηνά New York ξέσπασε όταν ο Αλέξης Παππάς ρώτησε την Ιζαμπέλα τι έχει και ανέφερε πως η Ιζαμπέλα έχει μούτρα όλη μέρα και για αυτήν γίνονται οι φασαρίες. Από την άλλη η Ιζαμπέλα είναι λογικό να νιώθει αδικημένη γιατί δεν έχει ακόμα απολαύσει το δικό της ατομικό ραντεβού.

Είδαμε ακόμη την Ιζαμπέλα να κάνει στην συνέχεια τα παράπονά της στον «Εργένη» λέγοντάς του πως δεν γίνεται να παλεύει μόνη της και να προσπαθεί μόνο εκείνη για την σχέση της μαζί του και γίναμε τηλεοπτικοί μάρτυρες ενός άνευ προηγουμένου καβγά ανάμεσα στην Γιώτα και τη Φένια, καθώς η πρώτη έκανε μια νέα αρχή με τον «The Bachelor».

Οι δύο κοπέλες, λοιπόν, λογομάχησαν πολύ έντονα και η μία κατηγορούσε την άλλη για διπροσωπία.

«Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με την Φένια. Η Φένια μπορεί να λέει ότι θέλει να λέει», είπε η Γιώτα στη Μαρία με την Φένια να πηγαίνει προς το μέρος της και να της ζητάει να σταματήσει να ασχολείται μαζί της.

Η Γιώτα με τη σειρά της σηκώθηκε από την καρέκλα και οι δύο κοπέλες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια αφού η Μαρία ήταν εκείνη που μπήκε στη μέση για να τις ηρεμήσει.

«Η Φένια είναι η μεγαλύτερη ρουφιάνα της βίλας. Τα κορίτσια την κάνουν παρέα μόνο και μόνο για να μαθαίνουν τι γίνεται, αφού αυτή τα διαδίδει όλα, το καρφί», είπε η Γιώτα μιλώντας στην κάμερα με την Φένια να λέει:

«Καμία Γιώτα δεν έχει το δικαίωμα να με προσβάλλει και να μου μιλάει με αυτόν τον τρόπο. Και ειδικά όταν την κράζει όλο το σπίτι επειδή είναι διπρόσωπη και μιλάει άσχημα για όλες τις κοπέλες. Όλες τις κοπέλες τις βρίσκει άσχημες» δήλωσε.