Την Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησε η Αννίτα Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά», ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (04/11) και μίλησε για την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που «ναυάγησε», αλλά και για το πως βρέθηκε τότε εκτός εκπομπής.

Οι αποκαλύψεις που έκανε στην Αννίτα Πάνια για το συγκεκριμένο θέμα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», είχαν ήδη… διαρεύσει επίσημα ώρες πριν, καθώς απόσπασμα από τα όσα είπε για την πρώην συνεργάτιδά της «Queen» Ντίνα προβλήθηκαν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» το πρωί της Τετάρτης.

«Υπήρχε ένα διάστημα στην αρχή της καριέρας μου που από ένα πρόσωπο ενοχλήθηκα και βγήκα και το είπα. Έχω συμπάθειες και αντιπάθειες. Είναι γνωστό ότι η απόφαση να βγω μπροστά από τις κάμερες προήλθε από μία απόλυση. Είμαι διευθύντρια σε ένα κανάλι, στήνω προγράμματα. Είμαι παράλληλα και αρχισυντάκτρια της εκπομπής με την Καραβάτου και τη Σπυροπούλου. Αποχωρεί η Καραβάτου. Η εκπομπή κάνει 18%. Χρεώθηκα την αδυναμία μου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κάνει 20% με τη μία. Μετά που έφυγα έκανε 4%, 5%. Αφού με απέλυσαν δεν έκαναν καν τον κόπο να μου δώσουν την αποζημίωση. Όλα τα στοιχεία τα έχω με ντοκουμέντα.

Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα, έχει πεθάνει πριν από μία εβδομάδα ο αδελφός μου, φεύγω από την κηδεία και γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα. Η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%.

Και το 19% μας δυσαρεστεί. Τη δεύτερη μέρα κάνει 15% . Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό; Ό,τι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία Ελένη Μενεγάκη. Ε, δεν μπορείς να γίνεις Ελένη Μενεγάκη. Θέλει να στρώσεις ποπό κάτω.

Δεν το έκρυψα ότι είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δεν ξέρω αν το είπε (σ.σ. να απολυθώ) η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή κάποιος άλλος από το πρόγραμμα, ο Τζώνη Καλημέρης.

Να έχεις στήσει όλο το πρόγραμμα και να με παίρνουν τηλέφωνο ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Και πάω τη Δευτέρα και με περιμένουν οι διευθυντές να με απολύσουν.

Δεν έδωσα καμία συνέντευξη δημόσια, κλείστηκα στο καβούκι μου και δεν είπα τίποτα.

Αυτό το κορίτσι θα χαιρόμουν πολύ να ερχόταν απέναντί μου να ακούσει αυτά που λέω. Της έκανα σεμινάρια πώς να σταθεί στην κάμερα. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν με πήρε ούτε ένα τηλέφωνο;» είπε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα συγκινήθηκε και είπε: «Δεν έχω κακές αναμνήσεις. Και για αυτό το πλάσμα που δύο εβδομάδες μετά την κηδεία του αδελφού μου με έδιωξε αγάπη συνεχίζει να υπάρχει».

Η Ζήνα Κουτσελίνη όμως μίλησε και για τις δυσκολίες που πέρασε στην παιδική της ηλικία.

«Νομίζουν ότι επειδή έχω πει ότι ο αδελφός μου ήταν αλκοολικός και ο πατέρας μου έτσι ότι έχω πει τη ζωή μου; Δεν έχω πει ούτε το 1% από όσα έχω περάσει.

Αυτά που ζούσα στο σπίτι τα σωματοποιούσα. Μέχρι τα 12 δεν μεγάλωνα. Ήμουν 12 και έμοιαζα με 5. Με πήγαν σε ψυχίατρο και κρυφάκουσα να λένε ότι αν δεν φύγω από το σπίτι δεν θα γίνω καλά. Οι καταστάσεις που έχω ζήσει μέχρι τα 12 δεν περιγράφονται. Και δεν θα τις περιγράψω ποτέ δημόσια γιατί δεν θέλω να δει το βίντεο το παιδί μου» είπε μεταξύ άλλων.

Βαθμολόγησε τους τηλεοπτικούς παρουσιαστές

Η Ζήνα Κουτσελίνη… βαθμολόγησε επίσης στην Αννίτα Πάνια τους τηλεοπτικούς παρουσιαστές

«Η Ελένη Μενεγάκη έχει ωραία ψυχή. Είναι λαμπερό και στην ψυχή πρόσωπο. Με την Ελένη η ζωή δεν είναι στάσιμη. Δεν πλήττεις ποτέ. Υπήρξαν στιγμές που τσακωθήκαμε και αγκαλιαστήκαμε και στιγμές που διαφωνήσαμε σκληρά. Παρόλα αυτά κάναμε μεγάλη επιτυχία όσο ήμασταν μαζί» είπε για τη συνεργασία τους.

«Τη Φαίη Σκορδά την είδα ένα πρωί στο Μακεδονία και είπα “ώπα”, αν μου πουν να κάνω κάτι θα το κάνω. Τη θεωρώ πνευματικό μου παιδί. Αν έχω εργαστεί μαζί σου σημαίνει ότι μέχρι το τέλος δεν θα σου πω ποτέ πως μετάνιωσα. Η Τσιμτσιλή επίσης δικό μου παιδί. Μεγάλη πρόοδος, πολύ μεγάλη πρόοδος. Τις είχα βάλει να “τρώγονται” στην ίδια εκπομπή» είπε χαρακτηριστικά για την εποχή που ήταν Διευθύντρια Προγράμματος στο Alter και πρόσθεσε:

«Δεν ήθελα για άντρα της τον Λιάγκα. Μόλις είχα συνειδητοποιήσει ότι ο σύντροφός της ήταν ο Λιάγκας. Έχω πάει στα Πορρόια και αντιλαμβάνομαι ότι μιλάει στο τηλέφωνο σούξου μούξου. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ο Γιώργος. Και τον παντρεύτηκε και είχα αναρτήσει στο κανάλι ότι ΣκορδάΛιάγκας θα σκίσουν. Παίρνει 10 για τα επαγγελματικά της».

Για την Αννίτα Πάνια είπε:

«Τηλεοπτικά είσαι αστέρι. Ήξερες πάρα πολύ καλά να βγάζεις το συναίσθημα στους ανθρώπους. Στο κομμάτι που αφορά την Αννίτα ως άνθρωπο νομίζω ότι είσαι από τα πιο ευαίσθητα πλάσματα αλλά λίγο πιο ευαίσθητη από μένα και καίγεσαι».

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Αυτό που βλέπω στον Γρηγόρη τα τελευταία χρόνια είναι ο πραγματικός Γρηγόρης. Του βάζω 8 στα προσωπικά του και 10 για την καριέρα».

Για την Κατερίνα Καινούργιου

«Την Κατερίνα την αγαπώ. Αυτό που θέλω είναι να κάνει πράξη αυτό που είπε στην Ιωάννα. Να φύγουν οι βλεφαρίδες, οι τρέσες και όλα αυτά που δεν χρειάζονται στην τηλεόραση. Έχει τόσο γλυκιά ψυχή που όλα αυτά την απομακρύνουν από αυτό που είναι. Στα επαγγελματικά της θα της έβαζα με βεβαιότητα 10, στα προσωπικά της δεν ξέρω αν είναι ευτυχισμένη».

Για τον Γιώργο Λιάγκα:

«Επαγγελματικά είναι μεγάλο λαμόγιο, πανέξυπνος. Βρήκε τον τρόπο θριαμβευτικά γύρισε, έκανε την προσπάθειά του και μόνος του. Στα επαγγελματικά του δέκα».

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

«Είναι ένα πολύ λαμπερό πρόσωπο. Ενδεχομένως στο παρελθόν έκανε κάποια ντιβιντιλίκια. Εγώ την αγαπώ και ακόμα περιμένω ένα συγγνώμη. Της βάζω 7».

Για τον Νίκο Κοκλώνη:

«Μια χαρά τα έχει καταφέρει. Έχει βρει την αλήθεια. Παρουσιάζει κάτι που αγαπά πολύ, ξέρει να πληρώνει καλά τους συνεργάτες του άρα τρέχουν για τον Κοκλώνη και δρομολογεί την καριέρα του για υψηλότερα κλιμάκια. 7 με σεβασμό».

Για τον Νίκο Μουτσινά:

«Το μουτσινόπαιδο είναι δικό μου παιδί. Είχε δώσει βιογραφικό ως ηθοποιός. Όταν άκουσα τη φωνή του και του έκανα δοκιμαστικό. Έστειλα στον Λάτσιο την κασέτα και του είπα ότι βρήκαμε τον επόμενο άνδρα παρουσιαστή. Είναι ο νούμερο ένα παρουσιαστής αυτή τη στιγμή».

Για τον Σάκη Τανιμανίδη:

«Τανιμανίδης – Μπόμπα θα έκαναν πολύ ωραίο πρωινό».

Βαθμολόγησε όμως και τον εαυτό της βάζοντας 7 στα προσωπικά της και 9 στα επαγγελματικά της.