Έτοιμος και ανυπόμονος να βρεθεί για άλλη μια φορά στο τιμόνι της παρουσίασης της «Φάρμας» είναι ο Σάκης Τανιμανίδης. «Η Φάρμα ετοιμάζεται. Τα συνεργεία είναι στην καινούργια τοποθεσία όπου χτίζεται η καινούργια Φάρμα» ανέφερε ο παρουσιαστής στην κάμερα του «Πρωινού» το πρωί της Τρίτης.

Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα, τόνισε πως είχε «κολλήσει» την περσινή σεζόν με τη Φάρμα και το παρακολουθούσε ενώ φέτος περιμένει να δει παίκτη «τύπου Τζώρτζογλου» για να πορωθεί.

Τα δικαιώματα του Dragons’ Den

Ο παρουσιαστής παραδέχθηκε πως έχει αγοράσει τα δικαιώματα ενός show. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Έχω αγοράσει τα δικαιώματα για ένα show που μπορεί να αλλάξει λιγάκι την Ελλάδα, για ένα show που είναι ό,τι πιο διαφορετικό έχετε δει μέχρι σήμερα, του Dragons’ Den».

Τι είναι το Dragon’s Den

Τι είναι το Dragon’s Den εξήγησε ο Τάσος Τεργιάκης στον «αέρα» του «Πρωινού». Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν, πρόκειται για ένα show που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στη Βρετανία. Οι παίκτες είναι υποψήφιοι επιχειρηματίες οι οποίοι εμφανίζονται μπροστά σε άλλους επιχειρηματίες και παρουσιάζουν την ιδέα τους σε μια ομάδα κριτών. Οι κριτές, αποφασίζουν αν αξίζει να επενδύσουν στην επιχειρηματική ιδέα που ακούν ή όχι.

Πώς άλλαξε η ζωή του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα μετά τη γέννηση των διδύμων

Τρισευτυχισμένοι γονείς είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα το τελευταίο διάστημα και όπως είπε ο παρουσιαστής στην κάμερα του «Πρωινού» εκείνος πλέον κοιμάται καλά λόγω της συζύγου του. «Η Χριστίνα το έχει πάρει περισσότερο πάνω της» εξήγησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Στην συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης έκανε μια αναπαράσταση για το πώς ήταν η βόλτα με την σύζυγο του πριν κάνουν παιδιά και πώς είναι τώρα. Στην πρώτη αναπαράσταση, ο Σάκης Τανιμανίδης τόνισε πως παλιά έλεγαν «πάμε βόλτα;» και έφευγαν ενώ τώρα είναι διαφορετικά καθώς πρέπει όλα να προγραμματιστούν. «Όλη αυτή η δυσκολία με τα μωράκια, ξεχνιέται αυτόματα μόλις τα κοιτάζεις» είπε ο παρουσιαστής.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στους Ολυμπιακούς του Τόκιο

Ένα σχόλιο, σχετικά με τις δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις με αποτέλεσμα ο Ολυμπιονίκης να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, ζήτησε ο δημοσιογράφος του «Πρωινού» από τον Σάκη Τανιμανίδη καθώς διατηρούν φιλικές σχέσεις.

«Ήταν μια άτυχη στιγμή που πιστεύω ότι πρέπει να διαγραφεί γιατί είναι ένας άνθρωπος που μόνο έχει τιμήσει τη χώρα μας και εμάς που είμαστε φίλοι του και όλους» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Τανιμανίδης σχολίασε πως: «Κάθε μορφή κακοποίησης και βίας, ψυχολογικής ή σωματικής, είναι καταδικαστέα. Και το κίνημα metoo έχει κάνει την κοινωνία μας λίγο καλύτερο. Είναι καταδικαστέο το ιντερνετικό μπούλινγκ σε οποιονδήποτε κάνει το παραμικρό στραβοπάτημα. Πρέπει να σταματήσει και αυτό. Ο άνθρωπος ζήτησε και συγγνώμη, που δείχνει μεγαλείο ψυχής».