Νικήτρια του δεύτερου Power of Love είναι η νέα συμμετέχουσα στο Big Brother. Πρόκειται για την Άννα Ελευθερίου, η οποία αποτελεί το νέο πρόσωπο του ριάλιτι.

Στο καλωσόρισμα της παίκτριας από τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα, η Άννα Ελευθερίου μίλησε για το πώς θα λειτουργήσει μέσα στο παιχνίδι, λέγοντας πως θα ήθελε να κερδίσει το έπαθλο, με τους παρουσιαστές να επισημαίνουν ότι έρχεται από ένα άλλο ριάλιτι, από το οποίο μάλιστα έφυγε ως νικήτρια.

Μιλώντας για τον εαυτό της είπε πως «είμαι 35 χρονών και σήμερα έχω τα γενέθλιά μου και το θεωρώ ένα ωραίο δώρο. Είμαι YouTuber και μου αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο και θα μου λείψει αυτό. Θα ήθελα πολύ να κερδίσω».

Big Brother: Το έπαθλο και το πρόβλημα με το φαγητό

«Όποιος πει ότι δεν έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το έπαθλο, θα πει ψέματα και πιστεύω σε εμένα. Κάτι που δεν θα έκανα σίγουρα είναι να πατήσω επί πτωμάτων και να προδώσω την αξιοπρέπειά μου» συμπλήρωσε.

«Είμαι vegan και μπορεί να έχουμε ένα θεματάκι. Με κάποια παιδιά θα ήθελα να κάνω περισσότερη παρέα. Θέλω να πάω στο σπίτι, να νιώσω τα vibes των παιδιών και να σας πω πως νιώθω… Δεν φοβάμαι να τσαλακωθώ και κρύψω τα συναισθήματά μου» πρόσθεσε.