Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» η Βούλα κάνει τα πάντα για να ξεφορτωθεί τον Αλέκο.

Ο Άγγελος σώζει τη ζωή ενός συναδέλφου και αυτός του κάνει πρόταση για προαγωγή. Όταν ο Άγγελος αρνείται, η Βέλη καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Η Βούλα εποφθαλμιά  τη θέση του βοηθού ντετέκτιβ στο γραφείο, αλλά ο Μηνάς βλέπει υποψήφιους και ξεχωρίζει έναν. Τον Αλέκο Δερβίση (Σταμάτης Γαρδέλης). Όταν έρχεται για να τα πούνε από κοντά, η Βούλα κάνει ό,τι μπορεί για να τον ξεφορτωθεί.

Η Καίτη μαθαίνει ότι η κυρίες της υψηλής κοινωνίας διοργανώνουν διάφορα events στα οποία δεν την καλούν και θα κινήσει γη και ουρανό για να αλλάξει αυτό.

Ο Μπάμπης και η Ξένια δεν μπορούν να το χωνέψουν πως η Σοφία έφυγε από το σπίτι με τον Άλκη. Όταν όμως επιστρέφει η χαρά τους γίνεται λύπη.

Το χθεσινό επεισόδιο της σειράς είδαν έστω και για ένα λεπτό 1.398.000 τηλεθεατές και τερμάτισε πρώτη τόσο στο σύνολο κοινού με 21,1%, όσο και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 23%.  

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.