Πυρ κατά βούληση εξαπέλυσε ο Ισίδωρους Δούνης, που πήρε την αρχηγία της εβδομάδας κι έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του, αφού στο στόχαστρο του μπήκαν… οι υπόλοιποι παίκτες του Big Brother 2!  

«Είμαι χαρούμενος όπου μέσα από αυτήν την ιδιότητα θα πω όσα θέλω. Θα συνεχίσω από εκεί που το άφησε ο Νίκος, ο οποίος είπε ότι δεν θέλω να διχάσω αλλά να ενώσω. Εγώ επειδή δεν μπορώ να ενώσω ότι δεν ενώνεται, επιλέγω να διχάσω ότι διχάζεται. Είναι πιο ειλικρινές για εμένα. Ας βρούμε τους ανθρώπους που ταιριάζουμε και τους λόγους κι ας πορευτούμε έτσι. Επομένως δεν μπορώ να ενώσω και θα διχάσω», είπε ο Ισίδωρος ο οποίος νωρίτερα είχε εκνευριστεί με την Ευδοκία Τσαγκλή, στράφηκε εναντίον και της Σύλιας Καραμολέγκου.

«Η Ευδοκία με το ρύζι είναι μόνη της, περιπλανώμενη κι έχει μπερδέψει τα μπούτια της. Ο Στηβ είναι βασιλιάς της κλίκας. Βασίλισσα έχουμε αυτήν που θέλει ο βασιλιάς ή θέλει να την θέλει ο βασιλιάς κι είναι η Σύλια. Την ενδιαφέρει η ειδικότητα. Είσαι δημόσιος υπάλληλος; Δεν σε θέλω. Είσαι μοντέλο, τραγουδιστής; Θέλω να κολλήσω. Λέει αυτή ότι μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα κι έχει ένα φλερτ με τον Στηβ, μιας και ξέρουν ότι είναι τηλεοπτικό και πουλά. Συγχρόνως μπορεί να την πατήσει και να φουντώσουν αισθήματα, παρά το γεγονός ότι έχει σχέση.

Από κάτω είναι ο μικρός βασιλιάς, ο Παναγιώτης κι η γυναίκα του Παναγιώτη είναι η Ανχελίτα. Κάπως έτσι κλείνει η βασιλική οικογένεια και κάπου προσπαθεί να ενταχθεί κι η Σαμάνθα, που δεν ξέρω τι ρόλο θα έχει. Εγώ δεν μπορώ τους βασιλιάδες κι ούτε κανέναν που με θέλει από κάτω του», τόνισε ο Ισίδωρος, μεταξύ άλλων.