Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα θα βρεθούν στο τιμόνι της παρουσίασης της νέας πρωινής εκπομπής του Star Channel η οποία θα βγει στον «αέρα» στην αρχή της σεζόν μετά την οριστική αυλαία της «Φωλιάς των ΚουΚου».

Το δίδυμο, το πρωί της Παρασκευής βγήκαν για τελευταία φορά στον ραδιοφωνικό αέρα του Sok FM και αποχαιρέτησαν το κοινό τους έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα «βαρύ» και συγκινητικό.

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που βοήθησαν, εργάστηκαν, ξύπνησαν, κοιμήθηκαν για εμάς… Αν δεν υπήρχε ο Νίκος και ο Γιώργος Καρτελιάς εγώ θα ήμουν στο σπίτι μου και θα μεγάλωνα άλλα 3-4 παιδιά… Θα κλάψω και εγώ πάλι. Μου έχει φύγει όλη η μάσκαρα» ανέφερε η Ελίνα Παπίλα.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο που πίστεψε σε όλο αυτό. Είκοσι χρόνια δεν έχω συγκινηθεί ποτέ. Η αγάπη που υπάρχει εδώ μέσα σε αυτή την ομάδα δεν την αλλάζω με τίποτα. Είστε τα βραβεία μου και μαζί πορευόμαστε και μαζί θα πορευτούμε. Ακόμα και στην τηλεόραση που θα πάμε τώρα στο Star, εσείς είστε πίσω από εμάς και μας στηρίζετε και μας κάνετε καλυτέρους. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε με τη σειρά του ο Γιώργος Καρτελιάς.

Μάλιστα, η Ελίνα Παπίλα αποκάλυψε πως ο συνεργάτης και φίλος της Γιώργος Καρτελιάς ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει και το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή καθώς θα παντρευτεί την ερχόμενη Κυριακή.

Μάλιστα, στο στούντιο ετοιμάστηκε και μια μικρή γιορτή από τους φίλους και συνεργάτες του διδύμου προκειμένου να τους αποχαιρετήσουν ενώ απέκτησαν και τα δικά τους αστέρια στο πάτωμα.