Στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα. Εκεί θα εξελιχθεί η ιστορία της νέας, πολυαναμενόμενης, σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Ο Δάσκαλος», που έρχεται στο Mega την επόμενη χρονιά. Tο καινούργιο όραμα του ταλαντούχου δημιουργού άρχισε να παίρνει ζωή και το πρώτο γύρισμα έφερε κοντά ένα δυνατό cast ηθοποιών: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος.

Ο Δάσκαλος: H υπόθεση

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής.

Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

Το μήνυμα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη μικρή οθόνη, έπειτα από 11 χρόνια απουσίας μέσω του Mega και εξαιτίας της νέας σειράς που φέρει την υπογραφή του, «ο Δάσκαλος».

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία θα πρωταγωνιστεί στη σειρά και να γράφει: «Πρώτη μέρα, πρώτο πλάνο!!!…Άντε καλή μας αρχη. First day,first shot!!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.