Στο πλατό της εκπομπής «φλΕΡΤ» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Κωνσταντίνου το απόγευμα της Τρίτης.

Ο ηθοποιός κάθισε απέναντι από την Νάντια Κοντογεώργη και αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση της τηλεόρασης ενώ εξομολογήθηκε πως έχει γράψει τρία διαφορετικά σήριαλ τα οποία πρότεινε σε σταθμούς αλλά η συνεργασία δεν προχώρησε.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Έχει γίνει τέτοια ανατροπή στο θέμα της τηλεόρασης που δεν ξέρεις από που να την πιάσεις και που να τελειώσεις. Δεν μπορείς δηλαδή αυτή τη στιγμή να κάνεις μια πρόχειρη κριτική. Υπάρχουν καλές στιγμές και υπάρχουν και πάρα πολλές κακές στιγμές. Υπάρχει καταρχήν μια μίμηση φοβερή. Κάνει ένας δηλαδή ένα δράμα και πετάγεται ο άλλος να κάνει κάτι παρόμοιο, μια σειρά δραματική. Γίνεται μια περίεργη μίμηση ο ένας με τον άλλον».

«Επειδή είμαι έξω από την τηλεόραση, έχω αποφασίσει να μην κάνω καμιά κριτική. Δεν μπορώ να γίνω κριτικός της τηλεόρασης» πρόσθεσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου και έκανε την αποκάλυψη.

«Έγραψα τρία διαφορετικά σήριαλ. Το ένα ήταν κοινωνικό, το άλλο ήταν κωμικό και ένα δραματικό – θρίλερ. Τα έδωσα, τα πήρα πίσω ευχαρίστως και τελείωσε η ιστορία» είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή έχουν αλλάξει πάρα πολλά στην τηλεόραση. Άλλες είναι οι κριτικές, άλλοι είναι οι άνθρωποι που επιλέγουν, άλλες σχέσεις υπάρχουν… Μην ψάχνουμε να βρούμε τίποτα».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.