Αναπάντεχη τροπή έλαβε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και του δημοσιογράφου Γιώργου Τσελίκα για λογαριασμό της πρωινής εκπομπής του καναλιού «Σήμερα», στο λιμάνι του Πειραιά.

 Ο ρεπόρτερ, ενώ βρισκόταν στον αέρα εντόπισε μια νεαρή ταξιδιώτισσα λέγοντας, «κάτι βλέπω, για να πάω από εκεί να το τσακώσω» τη στιγμή που εκείνη επιβιβαζόταν στο πλοίο της γραμμής για Σαντορίνη μαζί με τον πατέρα της.

Ακολούθησαν τα σχόλια του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, των παρουσιαστών της εκπομπής, και η νεαρή κοπέλα είπε τελικά στην κάμερα του καναλιού πως πάει Σαντορίνη και θα μείνει εκεί ολόκληρο το καλοκαίρι.

Μέσα σε λίγη ώρα η Τατιάνα Σαββίδου δέχτηκε στα social media της πολλά σεξιστικά σχόλια, με ορισμένους να το… παρατραβάνε και να γράφουν πως πηγαίνει στη Σαντορίνη για να δουλέψει ως «συνοδός πολυτελείας»!

Όπως είναι φυσικό η ταραχή της ήταν μεγάλη και η κοπέλα ενοχλημένη αδυνατεί να καταλάβει γιατί συνέβη όλο αυτό καθώς όπως η ίδια είπε, πήγαινε στη Σαντορίνη για να δουλέψει σεζόν.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλο αυτό. Επειδή φορούσα ένα κοντό φόρεμα; Ας μας πούνε πού αρχίζει και πού τελειώνει ο ρατσισμός, τι είναι σεξισμός και τι σεξουαλική παρενόχληση. Θα φοράω ό,τι θέλω χωρίς να δώσω αναφορά σε κανέναν. Βρίσκομαι στη Σαντορίνη για να δουλέψω σε μαγαζιά, εργάζομαι σκληρά και κάνω 12ωρα μεροκάματα, μακριά από το σπίτι μου και σε δύσκολες συνθήκες, όπως κάνουν πολλά κορίτσια και αγόρια στην ηλικία μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επίσης, σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά όσων την εκθέτουν, και του τηλεοπτικού σταθμού συμπεριλαμβανομένου, καθώς αισθάνεται ότι προσβλήθηκε χυδαία, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της.