Το πρώτο teaser της νέας σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ «Καρτ ποστάλ», που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ και θα παρακολουθήσετε την επόμενη σεζόν στην ΕΡΤ1, είναι στον αέρα και σας δίνει μια πρώτη εικόνα από τα φαντασμαγορικά πλάνα της συναρπαστικής σειράς, που γυρίστηκε στο Λονδίνο και στην Κρήτη.

Η σειρά, που αποτελείται από 12 αυτοτελείς ιστορίες, μας «ταξιδεύει» στη βρετανική πρωτεύουσα, σε κεντρικές τοποθεσίες του Λονδίνου, όπως Albert Bridge, Battersea Park, Chelsea και Picadilly Circus, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Μάργκαρετ Κλούνι και Γουίλ Χίσλοπ, οι οποίοι υποδύονται τους Ellie και Martin, αλλά και στην Κρήτη, και κυρίως στον μαγευτικό Άγιο Νικόλαο, όπου γίνεται το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων, με εξαιρετικούς και διαφορετικούς σε κάθε επεισόδιο ηθοποιούς.

Ο Τζόζεφ (Aνδρέας Κωνσταντίνου), πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- στις 12 αυτοτελείς ιστορίες της σειράς, είναι ένας ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφής Άγγλος αρχαιολόγος, ο οποίος επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Θα περιπλανηθεί στην Κρήτη σ’ ένα συναρπαστικό και δυναμικό ταξίδι στον εσωτερικό κόσμο της ψυχής του, μέσα από το οποίο θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων…

Η «Καρτ ποστάλ» φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου Γιώργου Παπαβασιλείου. Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*), η Δώρα Μασκλαβάνου και ο Παναγιώτης Χριστόπουλος. Η σύνθεση πρωτότυπης μουσικής και τα τραγούδια είναι του Μίνου Μάτσα. Σκηνογράφος είναι η Πηνελόπη Βαλτή και ενδυματολόγος η Μάρλι Αλιφέρη.