Στο επίκεντρο της συζήτης του πάνελ του «Πρωινού» βρέθηκε για άλλη μια μέρα η σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor.

Ο Γιώργος Λιάγκας, δεν μπόρεσε να «κρατήθει» και είπε την άποψη του. Εξάλλου ο παρουσιαστής πολλές φορές έχει τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, δηλώνοντας την συμπάθεια του, στον σύντροφο της Μαριαλένας, Γιώργο Λιβάνη και την αντίθεση του στις πράξεις της νεαρής και του Σάκη Κατσούλη.

«Γιατί θεωρούν ότι αν πουλήσουν τη σχέση τους θα γίνουν πιο δημοφιλείς; Δεν μπορεί από τη μια να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται και από την άλλη να του λέει “θα σε ξαναερωτευτώ”» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στην συνέχεια προβλήθηκαν δηλώσεις μέλους της οικογένειας, στο «Πρωινό», το οποίο τόνισε ότι: «εκτεθήκαμε πανελληνίως».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε σε έντονο ύφος: «Διαφωνώ με την τοποθέτηση του μέλους της οικογένειας διότι δεν είναι ανήλικη η Μαριαλένα που την παρασέρνει ο Σάκης και ο Ατζούν. Με αυτά που έκανε έχει τελειώσει η σχέση με τον Λιβάνη. Ακόμα και να είναι ερωτευμένος ο Λιβάνης, θα πρέπει να είναι πολύ…. μ@@@@ς για να γυρίσει πίσω η Μαριαλένα και να να ξαναείναι μαζί της. Στις μέρες μας δεν είναι τόσο τυφλός ο έρωτας. Εγώ πιστεύω με αυτά που έχω καταλάβει ότι έχουν κάνει και σεξ στο δάσος, με βάση τα λεγόμενα άλλων παικτών ότι πάνε μαζί προς νερού τους και αργούν 20 λεπτά».