Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είδαμε πως: Η Βούλα και ο Μηνάς βλέπουν στις ειδήσεις κάποιον που απειλεί ν’ αυτοκτονήσει πέφτοντας από μια ταράτσα. Μόνο που… δεν τους είναι άγνωστος!

Η Βέλη φέρνει στο σπίτι ένα μυστηριώδες πακέτο, που ούτε η ίδια ξέρει τι περιέχει. Ο Άγγελος όμως αρχίζει να αγχώνεται, μόλις ακούει ποιος της το έδωσε.

Η Σοφία έχει μαυρισμένο μάτι, μόνο που η ιστορία που λέει πως χτύπησε στο ντουλάπι, δεν πείθει το Μπάμπη και την Ξένια…

Η επίσκεψη της Φρίντας (Λένα Δροσάκη) αναστατώνει και πάλι τη ζωή του Ηλία, ενώ η Καίτη αποφασίζει να την προξενέψει στον Σωτήρη.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21:00 στην σειρά του Alpha;

Η Βέλη θέλει να κάνουν ένα ξεκαθάρισμα στις ντουλάπες, όμως ο Άγγελος συνειδητοποιεί ότι θέλει να του πετάξει όλα τα πράγματα.

Η κουμπάρα η Λιλίκα (Νατάσα Ασίκη) την πέφτει απροκάλυπτα στον Μηνά κι αυτός παθαίνει πανικό! Η Βούλα όμως δεν τον πιστεύει. Ή μήπως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται;

Ο Μπάμπης δουλεύοντας ως σοφέρ για έναν Ελληνοαυστραλό, νομίζει πως άνοιξε η τύχη του. Τι ισχύει τελικά;

Ο Ηλίας και η Μένη αποφασίζουν να γίνουν εθελοντές ναυαγοσώστες. Η Καίτη προσπαθεί να τους εμποδίσει, όχι τόσο για θέμα ασφάλειας, αλλά κυρίως επειδή είναι σίγουρη ότι πολλές Πυργιώτισσες θα «πνίγονται» επίτηδες για να τις σώσει ο Ηλίας.