Νίκος Σκορδάκης, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Παύλος Χάππιλος μπήκαν στην κουζίνα να διαγωνιστούν και να κοντραριστούν μαγειρικά για την παραμονή τους στο Masterchef.

Το πιάτο αντιγραφής όμως, που έφερε την υπογραφή του F&B chef του MasterChef 5, Νίκου Θωμά «έκαψε» τον έναν από τους τρεις παίκτες, και συγκεκριμένα τον Νίκο Σκορδάκη.

Ο Νίκος Σκορδάκης είχε τις περισσότερες αστοχίες στο πιάτο του και συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία από τους chef του διαγωνισμού. Ο διαγωνιζόμενος, ο οποίος ήταν από τις επιστροφές του διαγωνισμού, ολοκλήρωσε – οριστικά αυτή τη φορά- το ταξίδι του στο MasterChef λίγο πριν την τελική 7άδα.

«Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Τιμή μου που σας γνώρισα. Φεύγω σαν να έχω κερδίσει τον τελικό. Έτσι νιώθω πραγματικά. Τόσο πολύ γεμάτος» είπε συγκινημένος ο διαγωνιζόμενος στους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το πιάτο αντιγραφής με την υπογραφή του Νίκου Θωμά

Την υπογραφή του F&B chef του MasterChef 5, Νίκου Θωμά, έφερε το πιάτο στην αποψινή δοκιμασία αποχώρησης. Αυτό περιελάμβανε ένα χταπόδι τυλιγμένο με λαρδί, πατάτες κονφί σε λάδι βανίλιας, ένα κονσομέ από καμένα λαχανικά, έναν καπνιστό ταραμά, ένα αβγό ορτυκιού, λάδι από ινδούζιαν, μορχέλες και τηγανιτό κρεμμύδι.