Μια σαλάτα με φακές μπελούγκα, με κρέμα αβοκάντο, καπνιστό χέλι, τσίλι κονφί, κοκάρια πίκλες, μάνγκο και λάδι από κίμινο εμπνεύστηκε και έφτιαξε ο Παύλος Χάππιλος κατά την ομαδική δοκιμασία.

Ο Παύλος Χάππιλος, ως μέλος της κίτρινης ομάδας, σημείωσε στους κριτές του MasterChef πως ήταν δική του έμπνευση η συγκεκριμένη παρασκευή και πως «πάτησε πόδι» γι’ αυτό. Από την άλλη ο Διονύσης Σαρακίνης εξέφρασε την αντίρρηση του για την συγκεκριμένη παρασκευή αφού τη θεώρησε πολύ «απλή».

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος όμως δεν κατάλαβε για ποιο λόγο ο Διονύσης Σαρακίνης είχε αντιρρήσεις για την σαλάτα με τις φακές αφού εκείνον τον ενθουσίασε όπως και τους άλλους δύο κριτές, Πάνο Ιωαννίδη και Σωτήρη Κοντιζά.

«Δε με ενδιαφέρει η άποψη των άλλων ανθρώπων… όχι δε με ενδιαφέρει. Την ακούω αλλά δε με χαρακτηρίζει ωραία; Καταλαβαίνω αυτό που λέει ο Διονύσης ότι η σαλάτα ακούγεται λίγη…», είπε με το χαρακτηριστικό του ύφος ο Παύλος Χάππιλος στην κάμερα της παραγωγής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.