Η Σοφούλα προσπαθεί να βρει τον εαυτό της και να πάρει απαντήσεις σε όσα την απασχολούν μακριά από το Διαφάνι.

Η νεαρή βρίσκεται στο μοναστήρι και οι σκέψεις έχουν κατακλύσει το μυαλό της. Μερίδα τηλεθεατών των Άγριων Μελισσών επιθυμούν να δουν την Σοφούλα να γίνεται ξανά ζευγάρι με τον Άγγελο.

Θα συμβεί όμως αυτό;

Ο ηθοποιός Νίκος Λεκάκης, το βράδυ της Τρίτης, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, και απάντησε διπλωματικά στην σχετική ερώτηση.

Πως πήρε τον ρόλο στις Άγριες Μέλισσες και πόσο θα βοηθήσει τη Σοφούλα στα επόμενα επεισόδια;

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Λεκάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πέρασα από κάστινγκ πέντε φορές. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ γιατί δείχνει ότι και ο σκηνοθέτης και η casting director και η δουλειά που πάει να γίνει, έχει έναν στόχο και θα σε περάσουν ξανά και ξανά μέχρι να είναι σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θέλουν. Το πιστεύω πάρα πολύ. Για αυτό και το casting είναι αυτό που είναι. Είναι από τις πολύ λίγες φορές που εκτιμώ και σέβομαι ένα τεράστιο ποσοστό του casting».

«Δεν έχω πληροφορίες ακόμα για το μέλλον του Άγγελου. Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται ο Άγγελος να διακατέχεται από πολύ ηρωικές ιδέες, έρχεται και φέρνει τον δικό του κόσμο. Θα μπορούσε να ενοχλεί κάποιους αλλά δεν νομίζω πως είναι ο ήρωας που θα έβγαζαν από την μέση» είπε ο Νίκος Λεκάκης και πρόσθεσε: «Περισσότερο στη Σοφούλα έχει στοχοπροσηλωθεί».

Θα πάει ο Άγγελος στο μοναστήρι να πάρει την Σοφούλα; «Δε νομίζω… Από όσο έχω ψυχανεμιστεί ο Άγγελος είναι ένας χαρακτήρας που θεωρεί ότι η συνθήκη είναι διεκδικίσημη» είπε ο ηθοποιός.