Το Survivor έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού καθώς η φετινή εκδοχή του είναι γεμάτη ένταση και καυγάδες.

Οι παίκτες είναι πλέον χωρισμένοι σε δυο ομάδες και οι συγκρούσεις δεν λείπουν σε κάθε επεισόδιο. Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα, λίγο μετά το Πάσχα, το Survivor θα αλλάξει και οι συγκρούσεις αναμένονται πιο έντονες αφού το παιχνίδι θα γίνει ατομικό άρα και πιο ανταγωνιστικό.

Κάθε παίκτης θα αγωνίζεται για τον εαυτό του και μόνο στούς στίβους μάχης. Εξάλλου, και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του Survivor, τόνισε πως το παιχνίδι είναι εξαρχής ατομικό.

Για αυτήν την αλλαγή στο Survivor, η παραγωγή τις προηγούμενες σεζόν συνήθισε να κάνει δώρο σε έναν παίκτη ένα ταξίδι στο Μαϊάμι. Εξαιτίας όμως της πανδημίας του κορονοϊού, αυτό το δώρο, φέτος δεν μπορεί να γίνει γι’αυτό η παραγωγή αποφάσισε να κάνει δώρο σσε έναν παίκτη ένα ακριβό αυτοκίνητο.

Η μεγάλη έκπληξη που περιμένει τους παίκτες του Survivor

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους παίκτες του Survivor λίγο μετά την αλλαγή του παιχνιδιού σε ατομικό. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Τρίτης, οι παίκτες θα αντικρίσουν μπροστά τους τρεις «παλιούς».

Δυο άνδρες και μια γυναίκα θα κάνουν την εμφάνιση τους στον Άγιο Δομίνικο όμως δεν θα παραμείνουν. Οι τρεις παλιοί παίκτες θα μείνουν στο Survivor μόνο για μια μέρα και λόγω μιας γιορτής που προετοιμάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τους Survivors.