Λίγες μέρες μετά το Πάσχα, οι παίκτες του Survivor θα έρθουν αντιμέτωποι με μια νέα συνθήκη καθώς το παιχνίδι θα αλλάξει ξανά.

Από την Σοφία Πελεκάνου

Οι δυο ομάδες, Κόκκινη και Μπλε, θα πάψουν να υπάρχουν και ο κάθε…. Survivor θα κληθεί να παίξει για τον εαυτό του και όχι για την ομάδα και την μπαντάνα του αφού το παιχνίδι θα γίνει ατομικό.

Ο νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, σχολίασε στο newsbeast.gr τη νέα φάση στην οποία θα μπουν οι παίκτες σε λίγες μέρες.

«Το παιχνίδι επιβίωσης που λέγεται Survivor είναι εξ’ αρχής ατομικό. Είναι “ατομικό – ομαδικό” μόνο όσον αφορά τα αγωνίσματα και την συμβίωση και την όποια συνεργασία μπορεί να προκύψει εκεί. Αλλά στην ουσία είναι ένα ατομικό άθλημα γιατί βγάζει έναν νικητή. Ίσως, όταν γίνεται ατομικό και ο κάθε ένας παίζει εναντίον όλων, καλείται να στηριχθεί μόνο στις δικές του δυνάμεις όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι» είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε όμως στο newsbeast.gr και για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει το Ίδρυμα «Φύλακας Άγγελος» του οποίου είναι Πρόεδρος και ιδρυτής, εξαιτίας του κορονοϊού.

«Ο Covid είναι ένα πρόβλημα που έχει επηρεάσει τα πάντα, όλους τους εργασιακούς χώρους και όλες τις προσπάθειες του κάθε ανθρώπου στο επάγγελμα του. Το ίδιο και στη δική μας προσπάθεια ως “Φύλακας Άγγελος”. Εμείς, έχουμε ιδρύσει τον “Φύλακα Άγγελο” από τον Δεκέμβριο του 2019 οπότε έχουμε βιώσει, αυτόν τον 1,5 χρόνο καραντίνας και Covid απ’ την αρχή του. Δε μας δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσουμε τις προγραμματισμένες συναυλίες με τις οποίες θα δίναμε την ευκαιρία στον κόσμο, μέσα από βραδιά διασκέδασης που θα πρόσφεραν οι καλλιτέχνες, να συμβάλει και στη δράση του Φύλακα. Ευελπιστούμε μόλις τελειώσει όλο αυτό να πραγματοποιηθούν. Είχε ακυρωθεί τον Μάρτιο του 2019, η πρώτη μας συναυλία που ήταν καθ’ όλα έτοιμη, πριν αρχίσουν τα μέτρα.

Και σίγουρα, επειδή ο Φύλακας Άγγελος είναι ο κόσμος, η κατάσταση αυτή δεν μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε κοντά με όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν την ίδια ευαισθησία και να συμβάλλουν στις δράσεις. Προσπαθούμε μέσα από ότι είναι εφικτό, να πραγματοποιήσουμε πράγματα, όπως στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, τα γραφεία του Φύλακα Άγγελου, εδώ στην Αθήνα, ένας χώρος στην Εισαγγελία Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ. Μόλις έχουμε και εμείς την ανάλογη ενημέρωση όσον αφορά τη χαλάρωση των μέτρων ή και την παύση αυτών, θα προχωρήσουμε και στις ενέργειες τις υπόλοιπες» εξήγησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τα μέλη του «Φύλακα Άγγελου» προετοιμάζουν αρκετές δράσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, εφόσον τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού το επιτρέψουν. «Έχουμε προγραμματίσει πράγματα που θα δώσουν στον κόσμο την ευκαιρία να πάρει μέρος και θα προχωρήσουμε στη δημιουργία αντίστοιχων χώρων στις Εισαγγελίες ανά τη χώρα, στα μεγάλα αστικά κέντρα, ώστε να δημιουργήσουμε τους χώρους που θα μπορούν να φιλοξενούν τα παιδιά και να γίνεται η εξέταση τους στις καλύτερες δυνατές συνθήκες».

Ποια είναι όμως η ευχή του «Φύλακα Άγγελου» λίγες μέρες πριν τις άγιες μέρες του Πάσχα; Ο Φύλακας Άγγελος και τα μέλη του εύχονται σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.