Το Star Channel μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά τις 22:00, έκανε γνωστό πως ανανεώνει την συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά αλλά πως η παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο του GNTM.

Η Βίκυ Καγιά θα παραμείνει στην παρουσίαση του Shopping Star αλλά θα δοκιμαστεί και σε νέο πόστο, αυτό της παρουσίασης του χορευτικού διαγωνισμού «Dancing With The Stars».

Η ανακοίνωση αυτή του Star Channel δικαίωσε πανηγυρικά την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία το πρωί της Πέμπτης είχε δώσει την πληροφορία πως δεν θα είναι η Βίκυ Καγιά στο GNTM.

Οι συντελεστές της εκπομπής «Ευτυχείτε», το πρωί της Παρασκευής, αναφέρθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει χιούμορ και να ζητάει το χειροκρότημα για την πληροφορία της.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως είχε κάποιες πληροφορίες καιρό πριν και σημείωσε πως ήταν απόφαση της Βίκυς Καγιά να σταματήσει από το GNTM.

Επιστρέφει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Μόλις έγινε γνωστό πως η Βίκυ Καγιά δεν θα βρίσκεται στο GNTM φούντωσαν τα σενάρια πως επιστρέφει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τα γυρίσματα του επόμενου κύκλου του διαγωνισμού ξεκινάνε σε ένα μήνα σύμφωνα με τις πληροφορίες της Έλενας Πολυκάρπου, όμως τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρίσκεται ακόμα στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha αφού παρουσιάζει την εκπομπή Pop Up.

Το Star στρέφεται σε νέα πρόσωπα τα οποία δεν έχουν «καεί»

Σε νέα πρόσωπα τα οποία είναι άφθαρτα και δεν έχουν «καεί» φαίνεται να στρέφεται το Star Channel για να καλύψει το κενό το οποίο αφήνει η Βίκυ Καγιά μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με το GNTM.

«Νιώθω όμως ότι θα πάνε σε κάτι καινούριο, ότι δεν θα είναι η Ηλιάνα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα του «Ευτυχείτε».

Η ανακοίνωση του Star Channel για τη Βίκυ Καγιά

Το συμβόλαιο της Βίκυς Καγιά ανανέωσε το Star Channel αφού οι σχέσεις της παρουσιάστριας με τον σταθμό είναι άψογες στα χρόνια της συνεργασίας τους.

Μέσω της ανακοίνωσης του Star Channel η οποία βγήκε το βράδυ της Πέμπτης γνωστοποιήθηκε πως η Βίκυ Καγιά αναλαμβάνει εκτός από το Shopping Star, την παρουσίαση ενός ακόμα project.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του σταθμού αναφέρει πως: Το Star ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Βίκυ Καγιά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα συνεχίσει να παρουσιάζει για 6η χρονιά το εξαιρετικά επιτυχημένο «Shopping Star», την καθημερινή συνήθεια που έγινε λατρεία, ενώ παράλληλα θα αναλάβει και την παρουσίαση του μοναδικού, χορευτικού διαγωνισμού «Dancing With The Stars», που έρχεται εντελώς ανανεωμένο στη συχνότητα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

Ολοκληρώνοντας τρεις επιτυχημένες χρονιές, η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα σημαντικό μέλος του GNTM, που θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της.