Γεμάτη χαρά και γιορτινές νότες ήταν η σημερινή για τους συντελεστές της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα αφού η εκπομπή «έσβησε» τα 13 της κεράκια.

Η έναρξη των Ράδιο Αρβύλα, το βράδυ της Τετάρτης, έγινε με το γνωστό τραγούδι «Happy Birthday» ενώ με τη βοήθεια του… πληγωμένου από τον κορονοϊό, βαν, ξεπρόβαλλε μια εικονική τούρτα από την οποία βγήκαν οι παρουσιαστές.

Η εκπομπή μετρά 13 χρόνια πτήσεων στον «αέρα» και τόσο ο Αντώνης Κανάκης όσο και οι συνεργάτες του, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη χαρά τους στην έναρξη.

«Κυρίες και κύριοι καλώς ορίσατε στο Ράδιο Αρβύλα της Τετάρτης, το οποίο δεν είναι ένα οποιοδήποτε Ράδιο Αρβύλα. Κυρίες και κύριοι, σήμερα το Ράδιο Αρβύλα έχει γενέθλια. Επειδή είμαστε στην τηλεόραση μετράμε σεζόν και μετράμε και χρόνια. Σήμερα είναι ο 13ος χρόνος του Ράδιο Αρβύλα και η 14η σεζόν της εκπομπής. Πραγματικά… Θα έλεγα ότι είναι συγκινητικό αλλά είναι ανησυχητικό μάλλον…» είπε με χιούμορ ο Αντώνης Κανάκης στην έναρξη του Ράδιο Αρβύλα.

Στην συνέχεια, ο Αντώνης Κανάκης ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό για τα μηνύματα τα οποία έστειλε ώστε να τους ευχηθεί «χρόνια πολλά».