«Μουδιασμένη» ήταν η έναρξη των Ράδιο Αρβύλα το βράδυ της Παρασκευής και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την άσχημη ειδησεογραφία των τελευταίων ημερών.

Αν και οι Ράδιο Αρβύλα προσφέρουν γέλιο και καυστικό χιούμορ στους τηλεθεατές, το βράδυ της Παρασκευής, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έκαναν αναφορά στις θλιβερές ειδήσεις που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Οι δολοφονίες στην Κυπαρισσία, τα όσα έγιναν στο νοσοκομείο Ερυθρό Σταυρό όταν ένας 60χρονος φέρεται να αποσύνδεσε τον αναπνευστήρα άλλου ασθενή επειδή τον ενοχλούσε ο ήχος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του αλλά και η εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ βρέθηκαν στο επίκεντρο του σχολιασμού του Αντώνη Κανάκη.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε: «Τις τελευταίες ημέρες προσπαθούμε να διαχειριστούμε όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα. Έχει τρελαθεί η χώρα, έχει τρελαθεί ο πλανήτης,
έχει τρελαθεί η ανθρωπότητα και θα τρελαθεί περισσότερο. Δεν είναι καθόλου παράλογο, οι ζωές των ανθρώπων γίνονται όλο και πιο απάνθρωπες, το σύστημα τους πιέζει όλο και πιο απάνθρωπα, οι στόχοι είναι όλοι απάνθρωποι οπότε οι άνθρωποι τρελαίνονται.

Είχαμε αυτή την εβδομάδα κάτι παράξενα πράγματα… Τον άνθρωπο που πήγε και τράβηξε τον αναπνευστήρα από τον άλλον άνθρωπο επειδή τον ενοχλούσε, ο κύριος που σκότωσε κάποιον σε ένα μαγαζί, σήμερα ο δημοσιογράφος… Σε όλους τους ανθρώπους αυτών των ανθρώπων στέλνουμε τη σκέψη μας. Λυπούμαστε πάρα πολύ που συμβαίνουν όλα αυτά τα πράγματα.

Ελπίζουμε για τη σημερινή δολοφονία να βρεθεί μία άκρη, δεν μπορεί να γίνονται αυτά τα πράγματα κατ΄αυτόν τρόπο. Δεν πρέπει να ανοίξουμε και αυτή την πόρτα σε αυτή την χώρα. Ας την κρατήσουμε κλειστή όπως ήταν εδώ και αρκετά χρόνια. Προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε κι εμείς, μας ενοχλούν κι εμάς πάρα πολύ».