Στην Μπλε ομάδα του Survivor ανήκει από το βράδυ της Κυριακής ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη «λύγισε» με αυτήν την… μετακόμιση.

Το πρώην ζευγάρι, βρήκε τον τρόπο να συμβιώνει στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και ο ένας είχε βρει το στήριγμα του στο πρόσωπο του άλλου καθώς ανήκαν στην ίδια ομάδα.

Ωστόσο, πλέον θα παίζουν σε αντίπαλες ομάδες, και όπως τόνισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην κάμερα της παραγωγής του Survivor «μαζεύει τα κομμάτια της» για δεύτερη φορά.

Με δάκρυα στα μάτια, η Μαριαλένα τόνισε στην κάμερα πως: «To Survivor είναι ένα παιχνίδι που έχει να κάνει καθαρά με τη ψυχολογία και εμένα τη ψυχολογία μου την έχουν παίξει ήδη δύο φορές. Μαζεύω τα κομμάτια μου δεύτερη φορά. Μία την πρώτη φορά που φέρανε τον Σάκη από την Ελλάδα. Έπρεπε να το διαχειριστώ. Τον συνήθισα. Είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος στο παιχνίδι. Τον εμπιστεύομαι όσο κανέναν άλλον εδώ. Ήταν το γούρι μου. Και τώρα, πάλι, μου τον πήρανε και τον πήγαν απέναντι. Λύγισα. Είμαι δυνατός άνθρωπος αλλά και είμαι πολύ ευαίσθητη».