Η Άννα Μαρία Βέλλη αποχώρησε από το Survivor και πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα. Η νεαρή παρουσιάστρια, έχει ήδη κάνει τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love It.

Η πρώτη της αυτή συνέντευξη προβλήθηκε σε δυο μέρη και η Άννα Μαρία Βέλλη μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για την σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη.

Μια σχέση η οποία σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τηλεοπτικές εκπομπές καθώς τα δυο παιδιά έδειχναν να έχουν ερθεί κοντά, η Άννα Μαρία Βέλλη όμως βρίσκεται σε σχέση.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό ανάμεσα σε εκείνη και τον συμπαίκτη της ενώ ανέφερε πως είχε κάνει πρόταση στον Νίκο Μπάρτζη να «παίξουν» το ζευγάρι ώστε να φτάσουν μέχρι τον τελικό του Survivor.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ανέφερε αρχικά: «Με τον Νίκο και τον James ήμουν πολύ κοντά, ήταν οι πιο δυνατές μου σχέσεις και δεν θα μείνουν μόνο μέσα στο παιχνίδι. Είμαι πολύ συναισθηματική. Δεν καταλαβαίνω γιατί παρεξηγήθηκε το σ’ αγαπώ. Πουλάνε πολύ οι ερωτικές σχέσεις στην τηλεόραση, γι’ αυτό μπήκε και ο Σάκης στο παιχνίδι. Ξέρω από μοντάζ. Εάν πάρεις την εικόνα μιας αγκαλιάς και βάλεις ένα ροκ τραγούδι είναι πολύ διαφορετικό από το να βάλεις ένα ρομαντικό. Κάθε βράδυ κάναμε μασάζ ο ένας στο χέρι του άλλου γιατί μας χαλάρωνε πάρα πολύ. Κοιμόμουν ανάμεσα στα δύο παιδιά. Γυρνούσα και ήμουν μούρη με μούρη και με τους δύο. Και με τη Μαριαλένα κοιμόμασταν η μία πάνω στην άλλη. Δεν κατηγορήθηκα για σχέση και με τη Μαριαλένα».

Στην συνέχεια, η Άννα Μαρία Βέλλη είπε: «Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί ερωτική σχέση στο Survivor εάν δεν υπάρχει. Στο Survivor βρωμάμε πολύ, πηγαίνουμε τουαλέτα χέρι χέρι. Το ότι κοιμάμαι δίπλα σε ένα άνθρωπο και του ψιθυρίζω, δεν σημαίνει ότι του την πέφτω. Εάν φλέρταρα με τον Νίκο δεν υπήρχε περίπτωση να μου πει όχι. Είχα πει στον Νίκο ότι εφόσον βγαίνει έτσι, έλα να το πουλήσουμε να πάμε τελικό και ρεύτηκε στη μούρη μου. Με τον σύντροφό μου γνωριζόμαστε απ’ όταν ήμουν 17. Ήμασταν πέντε χρόνια μαζί και μετά χωρίσαμε. Ο σύντροφός μου με ξέρει καλύτερα και από τον μπαμπά μου. Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα πιστέψει κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρη ότι όταν βγει ο Νίκος και ο James, ο σύντροφός μου θα τους κάνει και το τραπέζι».