Μια αναφορά στο όνομα της και στην εκπομπή που παρουσιάζει στο Star Channel από τους «Ράδιο Αρβύλα» έκαναν την Ζήνα Κουτσελίνη να απαντήσει δημόσια.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα των «Αρβύλα» πριν μερικές μέρες, συζητούσαν για το πόσο πονάει αν χτυπήσει κάποιος το… μικρό του δαχτυλάκι.

«Κλείνοντας» την συζήτηση τους και επειδή έλεγαν… αλήθειες, ακούστηκε η φράση: «Ήταν η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”» και ο Αντώνης Κανάκης ζήτησε από την Ζήνα Κουτσελίνη να ασχοληθεί με αυτό το τόσο «σοβαρό» θέμα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ζήνα Κουτσελίνη θέλησε να απαντήσει δημόσια στον Αντώνη Κανάκη, αν και όπως είπε η ίδια, δεν είχε δει το απόσπασμα αλλά την είχαν ενημερώσει οι συνεργάτες της.

«Οι Ράδιο Αρβύλα, κάτι που εγώ δεν το είχα δει, τελειώνοντας έκλεισαν λέγοντας: Και τώρα παρακολουθήσατε την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Ας δούμε το απόσπασμα και θα τους απαντήσω αμέσως μετά» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη και έδωσε «πάσα».

Στο τέλος της προβολής του βίντεο, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» απάντησε δημόσια και μεγάλη δόση χιούμορ στην σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα. «Θα κάνω, σας το υπόσχομαι ότι θα φέρω ποδολόγο, ρεφλεξιολόγο και ότι χρειάζεται για να σας δώσω απαντήσεις. Όντως πονάει το μικρό δαχτυλάκι. Επίσης αυτό που ξέρουμε εμείς και θέλω να πω στον Αντώνη Κανάκη και τους συνδαιτημόνες του, πως εμείς εδώ ξέρουμε από δαχτυλικά αποτυπώματα. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν το δαχτυλικό αποτύπωμα είναι από χέρι που πονάει το μικρό δαχτυλάκι είναι σωστό. Αντώνη, θέλω να κάνω ενδελεχή έρευνα και θα σας απαντήσω προσεχώς. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ. Ήταν η εκπομπή… Ράδιο Αρβύλα!» είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη στους Ράδιο Αρβύλα – Τι είπαν στην εκπομπή τους για τις Αλήθειες με τη Ζήνα και ποιο είναι το αίτημα τους! Ζήνα Κουτσελίνη Ράδιο Αρβύλα Ανεπίσημη: Ράδιο Αρβύλα – Radio Arvyla

Posted by Αλήθειες με τη Ζήνα on Wednesday, March 31, 2021