Από την στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να πατήσει «παύση» στην τηλεοπτική της καριέρα και να ξεκουραστεί, όλοι αναρωτιόντουσαν πότε και με ποιούς όρους θα επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η στιγμή της επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στο τηλεοπτικό τοπίο φαίνεται πως έφτασε και θα γίνει μέσω της συχνότητας του Mega.

Οι διαπραγματεύσεις της Ελένης Μενεγάκη με το Mega, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open γίνονται τον τελευταίο ένα μήνα ενώ τις τελευταίες δυο μέρες το λόγο έχει πάρει ο δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκη ο οποίος έχει αναλάβει το ρόλο του διαπραγματευτεί τους όρους του «χρυσού» deal.

Σε ότι αφορά το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής δεν έχει υπογραφεί και αναμένεται να έχει ισχύ 2 + 2 χρόνια, ότι δηλαδή είχε υπογράψει και στον Alpha όπου βρισκόταν η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου, με την σειρά της, ανέφερε τις δικές της πληροφορίες για το θέμα και τόνισε πως πηγή της από το Mega της είπε πως επιθυμούν, η Ελένη Μενεγάκη να αναλάβει την πρωινή ζώνη αλλά επιθυμία της παρουσιάστριας είναι να επιστρέψει στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού με έναρξη τον Σεπτέμβριο.