Ο Τριαντάφυλλος είχε μια έντονη στιγμή με τον Παύλο Γαλακτερό στο Survivor το βράδυ της Τρίτης. Στην αντιπαράθεση των δυο παικτών, ο τραγουδιστής ανέφερε πως γνωρίζει τον πατέρα του συμπαίκτη του. Ατάκα που εκνεύρισε τον Παύλο Γαλακτερό και φανερά εκνευρισμένος τόνισε στον Τριαντάφυλλος να μην αναφέρεται στον πατέρα του.

Η φράση αυτή του Τριαντάφυλλου ξεσήκωσε απορίες για το αν και από πού γνωρίζονται ο Τριαντάφυλλος με τον Νάσο Γαλακτερό.

Ο μπασκετμπολίστας, το πρωί της Τετάρτης έσωσε την απάντηση του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» απαντώντας σε ερώτηση αν τελικά είναι ή όχι φίλος με τον Τριαντάφυλλο.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι φίλος μου και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Οι δυο μας βρεθήκαμε μια φορά στη Σύρο το 2001 σε μια κοινή παρέα. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο live του να τον παρακολουθήσω. Ο Τριαντάφυλλος με έχει μπερδέψει με τον αδερφό μου, τον Γιώργο. Ο αδερφός μου, ο Γιώργος, έχει εταιρεία με ήχο και εικόνα και έχουν συνεργαστεί. Έχουν κάνει συναυλίες μαζί. Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει πως είμαι εγώ, αλλά κάνει λάθος», είπε ο Νάσος Γαλακτερός.