Στο πλατό της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε ο Chris Σταμούλης μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, αρχικά δήλωσε πανέτοιμος να μπει ξανά στο reality επιβίωσης αν του ζητηθεί από την παραγωγή.

Φυσικά, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μην φτάσει και στην «απαγορευμένη» βόλτα του Chris Σταμούλη με τον Αλέξη Παππά στην ζούγκλα κατά την οποία απουσίαζαν επί 7 ώρες από την παραλία προκαλώντας συναγερμό στους ανθρώπους της παραγωγής.

Που πήγατε εκείνες τις 7 ώρες μαζί με τον Αλέξη;» ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το τι έχω ακούσει… Είναι η μεγαλύτερη απορία του κόσμου» απάντησε ο Chris Σταμούλης.

«Πες μας την αλήθεια» επέμεινε η παρουσιάστρια.

«Η αλήθεια είναι αυτή που έχω πει» επέμεινε και ο πρώην παίκτης του Survivor με την σειρά του.

«Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;» αντέδρασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Chris Σταμούλης συνέχισε να τονίζει ότι βγήκαν να βρουν φαγητό και χάθηκαν στη ζούγκλα.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας τότε απάντησε πως: «Ακριβώς γι’ αυτό σας πέταξαν έξω οι άλλοι. Δεν είπαμε ότι πήγατε στο ξενοδοχείο και φάγατε μια γουρουνοπούλα, είπαμε ότι πήγατε μέχρι ένα ξενοδοχείο. Και επίσης εάν ήταν το σενάριο που δεν έχει… δράκο όπου μας λες τώρα, ότι απλά πήγαμε και χαθήκαμε και γυρίσαμε και δεν φάγαμε, δεν θα σας αντιμετώπιζε κανείς από την ομάδα σας έτσι. Σε καταλαβαίνω να μη μιλάς…».