Λίγο διαφορετική θα είναι η διοργάνωση της φετινής Eurovision η οποία θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ. Με στόχο την ασφάλεια όσων θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία, η EBU πριν λίγες μέρες έδωσε στη δημοσιότητα τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί η Eurovision.

Οι φαν του θεσμού της Eurovision σε όλες τις χώρες ανυπομονούν να ακούσουν τα τραγούδια τα οποία θα ακουστούν στο διαγωνισμό του τραγουδιού και το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα.

Το τραγούδι το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2021 θα ερμηνεύσει η Stefania παρουσιάστηκε επίσημα το απόγευμα της Τετάρτης μέσα από την πλατφόρμα της ΕΡΤ.

Το ERTFLIX «ανέβασε» το video clip του «Last Dance» και οι φαν του θεσμού έσπευσαν να το «γνωρίσουν»

Εντύπωση όμως προκαλούν οι επισκέπτες οι οποίοι μπήκαν στην πλατφόρμα για να ακούσουν την Stefania να ερμηνεύει το «Last Dance».

Στην σχετική λίστα όπου καταγράφονται οι χώρες προέλευσης των επισκεπτών της πλατφόρμας εμφανίστηκαν κράτη που δεν συμμετέχουν στον διαγωνισμό ή δεν υπάρχει μεγάλη ελληνική κοινότητα όπως είναι η Κίνα και το Μεξικό.

Φυσικά, στην λίστα έκαναν την εμφάνιση τους και χώρες όπου το ελληνικό στοιχείο είναι ισχυρό, όπως οι ΗΠΑ, αλλά και η Αυστραλία.

Όσο αφορά την Ευρώπη, όλοι έκαναν τον «πέρασμα» τους από το ERTFLIX για να ακούσουν το τραγούδι της Stefania. Η Κύπρος, η Σουηδία, φυσικά η Ολλανδία, στην οποία η 18χρονη γεννήθηκε και μεγάλωσε, αλλά και η Γερμανία η Πολωνία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ελβετία, η Σουηδία, η Ρουμανία, η Πορτογαλία, αλλά και ακόμα πολλά κράτη.

«Θέλω να σας κάνω υπερήφανους»

«Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ την Ελλάδα» τόνισε η 18χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) λίγο μετά την «πρεμιέρα» του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στην Eurovision, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1.

«Θέλω να σας κάνω υπερήφανους» ανέφερε μεταξύ άλλων η νεαρή τραγουδίστρια και συμπλήρωσε πως τόσο η ίδια όσο και όσοι έχουν «δουλέψει» για την εμφάνιση της στην σκηνή της Eurovision «θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για μια καλή εμφάνιση».