Θλίψη σκόρπισε στην Ξάνθη και ευρύτερα στον δημοσιογραφικό κόσμο η είδηση θανάτου του Παναγιώτη Συρόπουλο. Όπως έκανε γνωστό η 24Media, της οποίας υπήρξε ανταποκριτής στη θρακιώτικη πόλη, το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σε «Διαβαλκανικό» Θεσσαλονίκης με καρδιακά προβλήματα, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικητής σε αυτήν τη μάχη.

Τα συλλυπητήριά της για το γεγονός εξέφρασε και η ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης, τα παιχνίδια της οποίας ο δημοσιογράφος μετέδιδε επί σειρά ετών.

Αναλυτικά αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα καθώς και το Διοικητικό Προσωπικό του ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ εκφράζουν την ειλικρινή θλίψη τους για τον θάνατο του Παναγιώτη Συρόπουλου.

Ο Παναγιώτης από την δεκαετία του 80’ ήταν δίπλα στην ομάδα μας καθώς με τα άρθρα αλλά και τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις ενημέρωνε με συνέπεια τους φιλάθλους της ομάδας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Η συγκίνηση του Βασίλη Αναστασιάδη

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε με μήνυμά του στο Facebook ο γνωστός αθλητικογράφος της ΕΡΤ, Βασίλης Αναστασιάδης.

«Γιατί Θεέ μου παίρνεις μαζί σου τα καλύτερα παιδιά; Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ο Παναγιώτης Συρόπουλος, ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα στα γήπεδα. Ένας Άνθρωπος με ευγένεια, με ήθος, ταπεινός, φιλικός, σωστός οικογενειάρχης, με παθολογική αγάπη για την δημοσιογραφία και την ομάδα του, τον Α.Ο. Ξάνθη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που περάσαμε μαζί εδώ και τριάντα χρόνια στο γήπεδο της Ξάνθης, τις συμβουλές ζωής που μου έδινε για την ανατροφή και μεγάλωμα των παιδιών που τόσο αγαπούσε και τόσο σωστά με μεγάλωσε. Ο Παναγιώτης ήταν “κόσμημα” για την Ξάνθη, “κόσμημα” για τον χώρο μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα.. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του», έγραψε ο Σερραίος δημοσιογράφος.

Γιατί Θεέ μου παίρνεις μαζί σου τα καλύτερα παιδιά; Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ο Παναγιώτης Συρόπουλος, ένα από τα…

Posted by Βασίλης Αναστασιάδης on Wednesday, February 24, 2021