Για την «κομμένη» σκηνή του «Καφέ της Χαράς» μίλησε ο Περικλής Λιανός στην συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Παρασκευής. Ο ηθοποιός σημείωσε πως η συγκεκριμένη σκηνή δεν έπρεπε να κοπεί.

«Αυτή η σκηνή είχε γυριστεί τον Οκτώβριο. Ήταν η σκηνή που ο Ιάσονας κυνηγούσε για να βιάσει τη Βάλια. Από την στιγμή που γράφτηκε, που γυρίστηκε, σημαίνει ότι υπήρχε μια έγκριση, δεν έπρεπε να κοπεί η σκηνή χωρίς να δώσουν έγκριση ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά», είπε ο Περικλής Λιανός.

Ο ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει και τις καταγγελίες που κλυδωνίζουν τον καλλιτεχνικό χώρο τονίζοντας πως δεν έπεσε από τα σύννεφα.

«Δεν έπεσα από τα σύννεφα, τα ξέραμε. Λίγο πολύ όλοι έχουμε ευθύνη. Από αυτά που βγαίνουν, μόνο το 5% έχει βγει. Και άλλα πρόσωπα φέρονται άσχημα.

Έχει τύχει να δω μπροστά μου σωματική κακοποίηση. Στο να ορμήξει να τον χτυπήσει και να μπούμε εμείς μπροστά. Την ιστορία που κατήγγειλε ο Απόστολος Καμιτσάκης την ήξερα. Πολλά παιδιά ήξεραν για το συγκεκριμένο άτομο. Είχα παίξει και σε σίριαλ με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Το ήξερα αυτό. Είναι τρέλα να καλείς τα παιδιά και να τους λες αυτό.

Είχα πάει με έναν θίασο να παίξουμε και ο πρωταγωνιστής είχε βουτήξει το ταμείο και είχε φύγει γιατί του καθυστερούσαν χρήματα. Αλλά αυτός ο άνθρωπος δεν σκέφτηκε πώς θα πληρώσουν οι συνάδελφοί του το ξενοδοχείο τους και το φαγητό τους. Τέτοιος εγωισμός. Είναι στην επικαιρότητα αυτός ο άνθρωπος, βούτηξε το ταμείο κι έφυγε, το καλοκαίρι του 2014» είπε ο Περικλής Λιανός.