Μετά το τέλος της αποκλειστικής συνεργασίας μεταξύ του CW και του Netflix, το CW φαίνεται πως ψάχνει μία άλλη συνδρομητική υπηρεσία για να φιλοξενήσει το spinoff της πετυχημένης σειράς «The 100».

Πιο συγκεκριμένα ο δημιουργός της σειράς «The 100», Jason Rothenberg, δουλεύει πάνω στο prequel της σειράς εδώ και ένα χρόνο περίπου και δεδομένου της τεράστιας επιτυχίας που είχε το «The 100» μέσα από την αποκλειστική συμφωνία που είχε το Netflix με το CW για την προβολή της σειράς, είναι λογικό οι υπεύθυνοι του CW να ψάχνουν μία νέα συνδρομητική υπηρεσία ύστερα από την λήξη της συμφωνίας με το Netflix.

O CEO του CW, Mark Pedowitz, εξήγησε, σύμφωνα με το lordoftheseries.gr πως η μοίρα ορισμένων πρότζεκτ όπως το spinoff του The 100, είναι αβέβαιη αλλά υπάρχει ακόμη μία πιθανότητα το HBO Max να αναλάβει το spinoff: «Βρισκόμαστε ακόμη σε συζητήσεις για το το spinoff του The 100 αλλά και για το Green Arrow and the Canaries. Δυστυχώς στην παρούσα φάση το Canaries δεν θα προχωρήσει αλλά για το Τhe 100 υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσει».

Με ορισμένες σειρές του CW να προβάλλονται ήδη μέσα από το Max, δεν αποκλείουμε και το prequel του The 100 να προβληθεί μέσα από την γνωστή συνδρομητική υπηρεσία.