Το «Master Chef» επιστρέφει στις 23 Ιανουαρίου και όπως είναι φυσικό, η προσοχή των πρωινών εκπομπών είναι στραμμένη και στον διαγωνισμό μαγειρικής του Star Channel.

Μια από τις εκπομπές οι οποίες ενδιαφέρονται για το «Master Chef» είναι αυτή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open.

Ο ρεπόρτερ του «Ευτυχείτε» συνάντησε τον Σωτήρη Κοντιζά κατά την άφιξη του στο στούντιο, ωστόσο όπως φάνηκε στην κάμερα, ο chef ενοχλήθηκε από την παρουσία του δημοσιογράφου και οι απαντήσεις του σε εκείνον ήταν απότομες.

Αρχικά σε ερώτηση για την πρεμιέρα του «MasterChef», ο Σωτήρης Κοντιζάς απάντησε πως αυτό ξεκινάει στις… 33 του μήνα.

Ο ρεπόρτερ του Open συνέχισε τις ερωτήσεις και ο Σωτήρης Κοντιζάς του απάντησε απότομα: «Επειδή έχω και τρία παιδιά, μη μου το χώνεις αυτό στη μούρη τώρα, πρωί πρωί».

Η αντίδραση αυτή του Σωτήρη Κοντιζά δεν άρεσε στην παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε», Κατερίνα Καινούργιου η οποία σχολίασε τα πλάνα που είδε λέγοντας: «Δεν μου άρεσε αυτό που είπε. Έχει κρύο έξω. Ο δημοσιογράφος περιμένει με τις ώρες. Μπορεί ευγενικά να του πει ότι δεν μπορώ να μιλήσω ή πως θα τα πούμε μετά την πρεμιέρα και όχι να απαντά ειρωνικά».

Από την άλλη, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανέφερε πως: «Εγώ του δίνω άλλοθι. Επειδή έχει νεογέννητο, μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μην έχει κοιμηθεί ούτε μια ώρα το βράδυ».