Μπορεί στο παρελθόν ο Κρατερός Κατσούλης να είχε διαψεύσει ότι υπήρχε πρόταση για εκπομπή με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, παρόλα αυτά θα τον ενδιέφερε να παρουσιάζουν μαζί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ένα πρόγραμμα.

«Μου αρέσει η ιδέα να κάνω μια εκπομπή με την Κατερίνα. Το εάν θα είναι πρωινό, απογευματινό ή βραδινό, εξαρτάται από την ίδια την πρόταση. Πολλά ζευγάρια φοβούνται να είναι μαζί και στη δουλειά και στο σπίτι. Με την Κατερίνα δεν βρισκόμαστε σχεδόν ποτέ. Οπότε, αυτό θα ήταν μια πολύ ωραία ευκαιρία να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί!» τόνισε στο ΕΓΩ.

Όσο για το αν νιώθει ενοχές που δεν βλέπει όσο θα ήθελε την κόρη του, ο ηθοποιός λέει χαρακτηριστικά:

«Όχι, κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος. Κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει ενοχικά εάν δεν είναι αρκετά κοντά στους γονείς του ή στα παιδιά του επειδή εργάζεται. Σε αυτή την κατάσταση μας έχει ωθήσει η κρίση, δεν γίνεται να μας βασανίζουν και οι τύψεις από πάνω. Κανένας γονιός δεν θέλει να δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και κανένας δεν βλέπει το παιδί του όσο θα ήθελε. Αλλά και πολύ να το βλέπει, δεν το χορταίνει, δεν του φαίνεται αρκετό. Τουλάχιστον, όσο ελεύθερο χρόνο έχω, τον περνώ με την Αέλια και κάνουμε διάφορα πράγματα μαζί. Μιλάμε, βλέπουμε, ακούμε, μαθαίνουμε… Αυτές οι στιγμές είναι και από τις πιο σημαντικές της ζωής μου».