Το όνομα του Δημήτρη Κεχαγιά, παρ’ όλο που βγήκε από το «Big Brother» το βράδυ της Παρασκευής, συνεχίζει να ακούγεται λόγω του περιστατικού με τον Χρήστο Βαρουξή.

Υπενθυμίζεται πως το ΕΣΡ έχει σχηματίσει φάκελο για το «Big Brother» εξαιτίας του επεισοδίου και καλεί τον ΣΚΑΪ σε ακρόαση λόγω πλήθους καταγγελιών.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς, το πρωί της Δευτέρας, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Love It» του ΣΚΑΪ και εξήγησε γιατί δε ζήτησε ποτέ συγγνώμη για το επεισόδιο.

«Ήταν λάθος κίνηση, πολύ λάθος έκφραση της κατάστασης. Συμφωνώ σε αυτό το κομμάτι. Για να φτάσει ένας άνθρωπος σε ένα τέτοιο σημείο, όπως θέλησα να εξηγήσω και στα παιδιά μετέπειτα, δεν είπα ότι όλα μια χαρά και όλα καλά. Για να φτάσει ένας άνθρωπος σε ένα τέτοιο σημείο όπως εγώ πάει να πει ότι συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα, ώστε να φτάσω εγώ σε αυτό το σημείο. Δεν έρχομαι εύκολα στα όριά μου. Εγώ τραμπούκος δεν είμαι.

Το να γυρίσω και να πω συγγνώμη, θεωρώ ότι εγώ δεν καλύπτομαι, δεν αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου να πω συγγνώμη για κάτι το οποίο δεν θα εξηγήσω γιατί το έκανα. Θεωρώ πολύ πιο σημαντικό να εξηγήσω την όλη κατάσταση και γιατί έφτασα εκεί.

Όταν γυρνάει ένας άνθρωπος και λέει ότι αντιλαμβάνομαι ότι είναι λάθος μου που έχω φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο, θα εξηγήσω απόλυτα γιατί έχω φτάσει σε αυτό το σημείο, εγώ θέλω να τα έχω καλά με τον εαυτό μου. Έχω ακούσει συγγνώμη από ανθρώπους  που δεν τήρησαν ούτε στο ελάχιστο τα συγγνώμη τους. Από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάθηκε τα φιλότιμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κεχαγιάς.