Για την αποχώρηση της από το σπίτι του «Big Brother» μίλησε η Ραμόνα Ραμοροσάνου. Η μελαχρινή παίκτρια, την περασμένη Παρασκευή, συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων και είδε την πόρτα της εξόδου.

Η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησε τη Ραμόνα Ραμοροσάνου η οποία μεταξύ άλλων, τόνισε πως βγήκε η ρουφιάνα του σπιτιού, επειδή η παραγωγή έδειξε μόνο ένα λεπτό από την 20λεπτη συζήτηση που είχε με τον Θέμη στο μπάνιο.

«Και περίμενα αλλά και δεν περίμενα να αποχωρήσω. Ο Πυργίδης δεν είχε ξαναβγεί στη σέντρα, οπότε δεν το ξέραμε, ήταν μια έκπληξη.

Η Άννα Μαρία είναι πολύ διαβασμένη, είναι πολύ έξυπνη και ξέρει τι να κάνει για να κερδίσει τηλεοπτικό χρόνο. Φυσικά και είναι στρατηγική όλο αυτό. Δεν ξέρω αν θα κερδίσει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, υπάρχει πιθανότητα. Επειδή είναι ριάλιτι μπορεί να μη νικά η αλήθεια και το δίκιο πάντα.

Η Άννα Μαρία και  Γρηγόρης είναι οι μεγαλύτεροι ψεύτες. Θα δω πρώτα τα βίντεο γιατί δεν έχω δει τίποτα. Το μόνο που έχω ακούσει είναι για το Θέμη και το ένα λεπτό που έδειξαν, που στην ουσία ήταν μια συζήτηση 20 λεπτών στο μπάνιο και μιλήσαμε για τα πάντα, και βγήκα δυστυχώς ρουφιάνα», είπε η Ραμόνα Μοροσάνου.