Λίγο πριν το τελικό ο Μίνως Θεοχάρης και η Courtney Parker ήταν το ζευγάρι που το τηλεοπτικό κοινό του «Just the 2 of us» ψήφισε να αποχωρήσει.

Η παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «ανατροπή», που δεν περίμενε κανείς, μιας και οι εμφανίσεις των δύο συμμετοχόντων κέρδιζαν κάθε εβδομάδα τα καλά σχόλια της κριτικής επιτροπής και τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Η χθεσινή, όμως, αποχώρηση, χαρακτηρίστηκε από τη δημόσια εξομολόγηση του Μίνωα Θεοχάρη ότι στην παιδική του ηλικία ήταν θύμα ψυχολογικής βίας στο σχολείο.

«Θα ήθελα να πω κάτι που το σκέφτομαι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πολύ σημαντικό. Εγώ είμαι ένα παιδί που έχω μεγαλώσει με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, δέχτηκα πάρα πολλή ψυχολογική βία στα παιδικά μου χρόνια στο σχολείο. Θέλω να πω σε κάθε παιδί που δέχεται οποιουδήποτε είδους βία στο σχολικό του περιβάλλον ή οπουδήποτε αλλού, ότι μπροστά σας σήμερα έχετε ένα τέτοιο παιδί. Οι εμφανίσεις μας εδώ, από τη δική μου την πλευρά, είναι αφιερωμένες σε αυτά τα παιδιά» είπε.

«Μπράβο!», αναφώνησε η Ρούλα Κορομηλά συγκινημένη και ακολούθησε ένα δυνατό χειροκρότημα από το κοινό και ένα θερμό φιλί στον ηθοποιό από την Ζέτα Μακρυπούλια.