Tο 1ο επεισόδιο της νέας σειράς του HBO MAX, «Τhe Flight Attendant» με πρωταγωνίστρια την γνωστή από το «Big Bang Theory», Kaley Cuoco κυκλοφόρησε λίγες μέρες νωρίτερα από την επίσημη πρεμιέρα του στις 26 Νοεμβρίου.

H σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Chris Bohjalian, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018.

Το lordoftheseries.gr παρακολούθησε το 1ο επεισόδιο και σας δίνουμε παρακάτω ένα μικρό recap αλλά και την άποψη μας για την πρεμιέρα της σειράς.

H Cassie (Kaley Cuoco) είναι μία αεροσυνοδός σε μία διεθνή αεροπορική εταιρεία και φαίνεται πως απολαμβάνει την ζωή της αεροσυνοδού και τους εξωτικούς προορισμούς που επισκέπτεται. Κατά την διάρκεια μίας πτήσης προς την Μπανγκόκ, η Cassie γνωρίζει έναν γοητευτικό άντρα, τον Alex Sokolov (Michiel Huisman) ή αλλιώς 3C όπως τον αποκαλούν οι άλλοι αεροσυνοδοί. Ύστερα από ένα φλερτ κατά την διάρκεια της πτήσης, ο Alex προτείνει στην Cassie να βγουν ραντεβού όταν φτάσουν στην Μπανγκόκ κάτι και το οποίο γίνεται.

Μετά από μία καυτή νύχτα στο ξενοδοχείο που μένει ο Alex, η Cassie ξυπνάει το πρωί και αντικρίζει κάτι απρόσμενο: βρίσκει τον Alex δίπλα της νεκρό. Μη θυμώντας τι έχει γίνει η Cassie πανικοβάλλεται και προσπαθεί να εξαφανίσει όλα τα στοιχεία, που θα μπορούσαν να την ενοχοποιήσουν και τελικά επιβιβάζεται στην επόμενη πτήση της για Σεούλ, ελπίζοντας πως κανένας δεν την είδε την προηγούμενη νύχτα μαζί του.

Η άφιξη της στην Σεούλ όμως δεν θα καλυτερεύσει τα πράγματα, καθώς το πτώμα του Αlex έχει ήδη ανακαλυφθεί και τα νέα βρίσκονται παντού στο διαδίκτυο, κάτι που κάνει την Cassie να πανικοβάλλεται ακόμη περισσότερο. Η Cassie προσπαθεί να θυμηθεί τι έγινε την προηγούμενη νύχτα, αλλά ακόμη θυμάται πολύ λίγα πράγματα, κάτι το οποίο την κάνει να αναρωτηθεί αν όντως αυτή είναι η δολοφόνος. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχασε την ταυτότητά της κάνουν τα πράγματα χειρότερα για την Cassie, καθώς νομίζει ότι την έχει αφήσει στον τόπο του εγκλήματος, κάτι το οποίο θα οδηγήσει το FBI στα ίχνη της.

Επιστρέφοντας στην Νέα Υόρκη, η Cassie νομίζει ότι όλα θα έχουν ξεχαστεί και θα μπορέσει να συνεχίσει την ζωή της σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Όμως το FBI αποφασίζει να ανακρίνει όλα το πλήρωμα της πτήσης του Alex και η Cassie προσπαθεί να φύγει από το αεροδρόμιο προτού κάτι τέτοιο γίνει αλλά χωρίς επιτυχία.

Οι πράκτορες Kim Hammond και Van White ανακρίνουν όλο το πλήρωμα, το οποίο αναφέρει την συμπάθεια που υπήρχε μεταξύ της Cassie και του Alex κατά την διάρκεια της πτήσης και σε συνδυασμό με την απόπειρα της να αποφύγει την ανάκριση, αρχίζουν να την υποπτεύονται. Τέλος βλέπουμε την Cassie να θυμάται πως εκείνη την νύχτα δεν ήταν μόνο οι δυο τους αλλά υπήρχε και ένα τρίτο πρόσωπο, μία μυστηριώδης γυναίκα.

Μία αρκετά πολλά υποσχόμενη πρεμιέρα την οποίο απόλαυσα από το πρώτο μόλις λεπτό. Η σειρά βρίσκει μία πολύ καλή ισορροπία μεταξύ δράματος και θρίλερ αλλά περιέχει και μία δόση χιούμορ κάτι που κάνει την ατμόσφαιρα πιο ανάλαφρη. Η Caley Cuoco εντυπωσιάζει στον καινούργιο της ρόλο, κάτι το οποίο μας κάνει ακόμη και να ξεχάσουμε τον ρόλο της Penny που αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια στο Big Bang Theory.

Από το πρώτο μόλις επεισόδιο υπάρχει αρκετό μυστήριο και φαίνεται πως η σειρά θα μας δίνει μία μικρή δόση των γεγονότων εκείνης της νύχτας μέχρι την κορύφωση της. Αν σας αρέσουν σειρές μυστηρίου αλλά και σειρές τύπου YOU και Dead To Me, σας προτείνω να την δείτε.