Επίσημα στο δυναμικό του Alpha ανήκει από χθες η Τατιάνα Στεφανίδου όπως έγινε γνωστό μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού. Την παρουσιάστρια μάλιστα υποδέχθηκε και η Μάρα Ζαχαρέα στο γραφείο της.

Η Διευθύντρια Ειδήσεων και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Channel (τα δυο κανάλια ανήκουν στον ίδιο όμιλο) υποδέχθηκε στο γραφείο της την παρουσιάστρια να πουν την πρώτη τους «καλησπέρα».

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι τηλεοπτικές κάμερες έσπευσαν να συναντήσουν την Τατιάνα Στεφανίδου προκειμένου να αποσπάσουν τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της.

Η ίδια δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες γύρω από το project που θα αναλάβει στο νέο της «σπίτι» και αρκέστηκε να μιλήσει για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν πέρασε το κατώφλι του Alpha.

«Εγώ θα σας μεταφέρω μόνο το συναίσθημά μου γιατί τα υπόλοιπα, ως παρουσιάστρια παλαιάς κοπής, θα αφήσω να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το κανάλι. Όλα αυτά, τις λεπτομέρειες τα ανακοινώνει ο σταθμός, όχι οι δημοσιογράφοι – παρουσιαστές. Θα σας μιλήσω για το συναίσθημα μόνο.

Μπορώ να σας πω ότι σε αυτό εδώ το κτίριο που βλέπετε, εργαζόμουν 5 ολόκληρα χρόνια, γιατί εδώ στεγαζόταν μόνο το Star. Όταν πέρασα το κατώφλι του κτιρίου και μπήκα μέσα ένιωσα μια γλυκιά οικειότητα, μια ασφάλεια, σαν να γυρίζω στο σπίτι μου και αυτό είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα και χαίρομαι που ξαναβρίσκομαι εδώ.

Δεν θα δώσω καμία πληροφορία για οποιαδήποτε συζήτηση μπορεί να έχει γίνει ή να μην έχει γίνει με κάποιον τηλεοπτικό σταθμό και αν έχει γίνει είναι και τεράστια τιμή μου.

Εγώ θέλω να σας ευχαριστήσω και να δώσω πλέον τον λόγο στο κανάλι να κάνει αυτό τις ανακοινώσεις όπως εκείνο θεωρεί ότι είναι πρέπον» ανέφερε μεταξύ άλλων η Τατιάνα Στεφανίδου και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης.