Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο θείος της Άννας Μαρίας από το Big Brother. Ο Γεώργιος Ψυχαράκης, μεταξύ άλλων ξέσπασε κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη συμπεριφορά του απέναντι στην ανιψιά του, αλλά και σε άλλα παιδιά, στα οποία όπως λέει μιλάει άσχημα και τα πιέζει για να προκύψει κάτι αρνητικό και να κάνει τηλεθέαση.

«Η Άννα Μαρία λέει πάντα την αλήθεια και δεν σκύβει το κεφάλι. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα. Δεν ξέρω για ποιο λόγο κάνει όλα αυτά που κάνει. Τα κάνει για την τηλεθέαση; Τα κάνει διότι είχε πολύ καιρό να δουλέψει; Δεν ξέρω. Πολύ επιθετικός είναι. Από πού κι ως που τα χώνεις; Ποιος σου έχει δώσει το δικαίωμα; Μπορεί να του το έχει δώσει το κανάλι για να έχουν τηλεθέαση, που συνήθως έτσι γίνεται» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Πότε αυξάνεται η τηλεθέαση; Με αρνητικά, με επεισόδια… Και ίσως γι’ αυτό το λόγο γίνονται και εσκεμμένα, από τον Μικρούτσικο εννοώ. Η κοπελιά που είναι δίπλα του, η ψυχολόγος, είναι σοβαρή. Αυτός όλο πιέζει για να προκύψει κάτι αρνητικό. Ποιος είναι ο Μικρούτσικος τέλος πάντων;»

TAGS